اینترنت را محدود کرده اید؛ اصلا برق را هم قطع کنید | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 15 آذر 1403 - 18:46

اینترنت را محدود کرده اید؛ اصلا برق را هم قطع کنید

شماره: 20966
Aa Aa

یک نماینده گفته نسل جدید افسوس می خورد و عصبانی می شود. چرا فکر می‌‌کنیم ما تخم دو زرده جهان را آوردیم که می‌توانیم همه امور جهان را اصلاح کنیم؟

اقتصاد ما یک اقتصاد مافیایی و رانتی است؛
اینترنت را محدود کرده اید؛ اصلا برق را هم قطع کنید

جلیل رحیمی جهان‌آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده تربت جام گفت:

اینکه ما بگوییم ریشه افزایش قیمت ارز اغتشاشات است یک حرف اشتباهی است بلکه یکی از علل آن می‌تواند این مساله باشد.

به گزارش اسپادانا خبر، او در گفتگو با ایلنا ادامه داد:

ریشه اصلی برمی‌گردد به اینکه ما هنوز نپذیرفتیم اقتصاد جهانی و اقتصاد کشورها به هم پیوسته است و سیاست، اقتصاد، فرهنگ، نحوه حکومتداری و نحوه تعامل با دیگران روی ارزش پول ملی اثرگذار است. اینکه ما یک کشوری را اداره کنیم و همه بخش‌های کشور هم در اختیار ما باشد و بعد بگوییم که دشمن اثرگذاری کرده که قیمت دلار افزایش پیدا کرده است نشان دهنده اوج ضعف، فرافکنی و ناتوانی یک تیم در اداره امور است. ما خیلی اصرار داریم که چرخ را دوباره اختراع کنیم، سؤال من از مسئولان اجرایی این است که ۲۰۰ کشور در جهان وجود دارند این‌ها پول ملی و ارز خارجی خود را چگونه مدیریت می‌کنند؟ چرا ما به بانکداری و یا حکومتداری به عنوان یک علم و تخصص اعتقاد نداریم؟ چرا فکر می‌‌کنیم ما تخم دو زرده جهان را آوردیم که می‌توانیم همه امور جهان را اصلاح کنیم؛ از شیوه‌های بانکداری و اقتصاد و سیاست و فرهنگ جهان انتقاد می‌کنیم و هیچکس را هم در جهان قبول داریم جز خودمان و این هم نتیجه مدیریت ماست.

نایب رئیس فراکسیون مرزنشینان مجلس ادامه داد: 

برخی مسئولان با تعجب می‌گویند چرا پژو پارس شده ۶۰۰ میلیون تومان؟ این تعجب شما نشان‌دهنده این است که نه علم اقتصاد را می‌شناسید، نه عرضه و تقاضا را می‌شناسید، نه به رقابت اعتقاد دارید نه به اقتصاد رانتی و مافیایی آشنایی دارید. اقتصاد ما یک اقتصاد مافیایی و رانتی است وگرنه الان باید خودروسازی های جهان اینجا نمایندگی تاسیس کرده و خودرو تولید کنند و خودروساز داخلی ما هم یا می تواند رقابت کند یا باید تعطیل کند و برود. این رمز پیشرفت اقتصادی است نه این اقتصاد بسته آکواریومی که شما در و دیوارش را بسته‌اید، اینترنت را هم می‌خواهید محدود کنید، اینستاگرام و واتس آپ و تلگرام را هم محدود کنید. اصلا برق را هم قطع کنید. آیا می‌توانید کشور را به این شیوه اداره کنید؟ این نسل جدیدی که الان در کشور دارد زندگی می کند با نگاه کردن به این سیاست‌های ما فقط دارد افسوس می‌خورد، عصبانی می شود و چاره ای هم ندارد و هیچ راه گریزی هم برایش نیست.

وی گفت:

الان دیگر برای نسل جوان ما ماشین‌دار شدن، خانه‌دار شدن و پیدا کردن شغل مناسب به یک آرزوی محال تبدیل شده است، خب شما از آدمی که نمی‌تواند به هیچکدام از آرزوها و نیازهای اولیه‌اش دست پیدا کند چرا انتظار دارید که افسرده و ناراحت و مایوس نباشد. من فکر می‌کنم ما در کل جهان جزو معدود کشورهایی هستیم که داریم سُرنا را از قسمت گشادش می‌نوازیم.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان