ما احتیاجی به مذاکره با آمریکا نداریم | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 7 فروردين 1404 - 19:19

ما احتیاجی به مذاکره با آمریکا نداریم

شماره: 27272
Aa Aa

خطیب چمعه کرج می گوید ایران مثل آلمان نیست که در جنگ با آمریکا شکست خورده باشد. مثل ترکیه هم به حمایت آمریکا در برابر همسایگان نیاز ندارد.  مثل کویت و ... هم احتیاجی به دیده شدن ندارد پس احتیاجی به مذاکره با آمریکا ندارد.

آن دیوانه مو زرد جواب قاطع گرفت؛
ما احتیاجی به مذاکره با آمریکا نداریم

سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه کرج گفت:

مانور اقتدار در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال حماسه‌ آفرید و چشم دشمن را کور کرد.

به گزارش اسپادانا خبر، نماینده ولی فقیه در استان البرز افزود:

مقابله با آمریکا ریشه‌های عمیق مردمی دارد و برخاسته از بطن و جان مردم ایران است. واکنش بخش‌های مختلف مردم با گرایش‌های گوناگون به هرگونه مذاکره با آمریکا یعنی ای کسانی که دنبال مذاکره هستید هنوز مردم ایران را نشناخته‌اید. با دیدن شور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن باید وصیت امام را یادآوری کرد که فرمود «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت عصر حجاز در زمان پیامبر(ص) و مردم کوفه و عراق در زمان امام علی(ع) و امام حسین(ع) هستند.»

آیت‌الله حسینی همدانی ادامه داد:

کسانی که دائم می‌گویند باید صدای مردم را شنید؛ مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن با صدای بلند مقابل دشمنان ایستاند و نشان دادند هرگز از ولایت جدا نمی‌شوند. ایران مثل آلمان نیست که در جنگ با آمریکا شکست خورده باشد. مثل ترکیه هم به حمایت آمریکا در برابر همسایگان نیاز ندارد.  مثل کویت و ... هم احتیاجی به دیده شدن ندارد. پس احتیاجی به مذاکره با آمریکا ندارد.

وی با بیان اینکه ایران امنیتش را خودش تامین می‌کند گفت:

باید از رئیس جمهور محترم تشکر کرد که اجازه نداد خواسته دشمنان به خصوص آمریکا در دوگانه‌سازی مذاکره و عدم مذاکره در بین مسئولین محقق شود و با موضع صریحی که انجام دادند و فصل الخطاب دانستن کلام رهبر معظم انقلاب جواب قاطعی به یادداشت آن دیوانه مو زرد داد و راه شیطنت دشمن را بست. باید خدا را به خاطر حضور وفادارانه و فهم درست مردم شاکر بود. دشمنان با حیله‌های خود، درصدد فاصله انداختن میان مردم و نظام اسلامی هستند اما امید مردم به آینده دشمن را مأیوس کرد. حضور مردم در راهپیمایی یعنی ما زنده‌ایم و دشمن را می‌شناسیم و دچار اشتباه نمی‌شویم. مردم مشکلات اقتصادی کشور که بخش زیادی از آن را دشمنان به وجود آورده‌اند و سعی می‌کنند از آن به نفع خود سود ببرند را می‌شناسند. مردم بصیر ایران در دفاع از آرمان‌های خود به موقع و قاطع عمل می‌کنند. دشمنان می‌خواهند القا کنند که ایران با توجه به اتفاقات اخیر منطقه ضعیف شده است. این گمان آنها است و اگر به گمان خود عمل کنند جهنم را مقابل خود خواهند دید و سرافکنده می‌شوند. همه مسئولان باید با مدیریت جهادی و خدمت بی‌منت برای رفع مشکلات مردم، در عمل از مردم تشکر کنند. محکم‌تر وارد عمل شوید و برای حل مشکلات معیشتی مردم قدم بردارید.

امام جمعه کرج در پایان از مسئولان خواست بازار و قیمت‌ها را با دقت بیشتری کنترل کنند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان