از حقوق بشری غربی خجالت می‌کشیم | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 30 فروردين 1405 - 19:43

از حقوق بشری غربی خجالت می‌کشیم

شماره: 26934
Aa Aa

او گفته این افتخار ایران اسلامی است که به جای برابری جنسیتی ما عدالت جنسیتی را داریم. حضور زنان ما در عرصه‌های اجتماعی، علمی، هنری، ورزشی در بخش‌های مختلف به برکت انقلاب اسلامی است.

محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی؛
از حقوق بشری غربی خجالت می‌کشیم

محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در «همایش خانواده، آینده و پیوندهای پایدار» گفت:

این ملیت و این انسجام ملی ارمغان انقلاب اسلامی برای ماست. امروز با افتخار این را می گوییم که ارزش زن و ملی بودن زن و مطرح شدن زن و حضور زنان ما در عرصه‌های اجتماعی، علمی، هنری، ورزشی در بخش‌های مختلف به برکت انقلاب اسلامی است.

به گزارش اسپادانا خبر، وی اظهار داشت:

بگذریم از حقوق بشری که خجالت می‌کشیم نام حقوق بشر را برای آنها ببریم.

 او همچنین گفت:

صهیونیست‌ها و آمریکایی‌هایی که امروز با نگاه جنسیتی و کالا گونه به زن و برابری جنسی صورت نرم این فاجعه را در دنیا پیش آوردند که خود غرب هم معترض به این موضوع است و امروز می‌فهمد که سقوط خانواده چه به سر جامعه‌ آنها آورده و چه امروز که شاهدیم در نسل‌کشی سخت در غزه که می‌بینید چگونه خانواده و زن و بچه و دختر و پسر و همه را اینطوری قتل‌عام می‌کنند.

وی با بیان این که زن محور و ستون خانواده است گفت:

 این افتخار ایران اسلامی است که به جای برابری جنسیتی ما عدالت جنسیتی را داریم. امروز نقش زن برای ما مهم است. اهمیت خانواده به تعبیر مقام معظم رهبری که زن محور و ستون خانواده است. ما چه اقدام عملی و دور از فضای سخن برای خانواده انجام داده‌ایم؟ این مهم است و باید به این موضوع پرداخته شود. مسئله زنان یک فرصت است حتی برای حل مشکلات خانواده خود زنان راه‌حل مسائل خانواده هستند. آنها فرصت بزرگ هستند.
 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان