برای دانشجویان و اساتید اخراجی کارگروه ویژه تشکیل شد | اسپادانا خبر
 
 
چهارشنبه، 18 مهر 1403 - 19:37

برای دانشجویان و اساتید اخراجی کارگروه ویژه تشکیل شد

شماره: 26306
Aa Aa

بازگشت یا عدم بازگشت اخراجی ها را تایید نمی کنم؛ باید پرونده مورد بازنگری قرار بگیرد و بر اساس وفاق، موازین قانونی و رافت اسلامی تصمیم گیری شود.

حسین سیمایی صراف وزیر علوم اعلام کرد؛
برای دانشجویان و اساتید اخراجی کارگروه ویژه تشکیل شد

وزیر علوم از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی شکایات دانشجویان و اساتید تعلیقی یا اخراجی در وزارت علوم خبر داد و گفت:

من بازگشت یا عدم بازگشت آنها به دانشگاه را تایید نمی کنم بلکه باید پرونده مورد بازنگری قرار بگیرد و موضوع بر اساس اصل وفاق، موازین قانونی و رافت اسلامی مورد تصمیم گیری قرار بگیرد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، حسین سیمایی صراف در پایان حاشیه اجلاس روسای دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور با بیان اینکه قبول مسئولیت کار سختی است و اطرافیان از مسئولیت ما بیشتر لذت می برند تاکید کرد:

نگاه من به مسئولیت و مدیریت به دید امانت است و با محاسبه عقلی این امر را نباید قبول کرد اما اینکه همه از بار مسئولیت شانه خالی کنند اخلاقی نیست. در واقع معتقدم امانتداری سخت است اما این امانت شیرین خواهد بود اگر با نیت خوب باشد البته باید اخلاص هم در آن باشد.

وی بر ضرورت شکل گیری نگاه وفاق ملی در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت:

الگوی پزشکیان در انتخاب وزرا به بخش های پایین‌تر هم تعمیم یافته است و برخی اعلام می کنند در برخی دانشگاه ها برای مدیریت مصاحبه و نظرسنجی شده اما اعلام می کنم که این موارد به وزارت علوم ربطی ندارد و ما به کسی ماموریت ندادیم.

وزیر علوم در پاسخ به نگرانی برخی روسای فعلی دانشگاه ها در خصوص تغییر مدیریت اظهار کرد:

همانظور که گفتم صرف انتصاب در گذشته دلیل تغییر نیست قانون هم تغییر نکرده اما دولت تغییر کرده و نگاه دولت وفاق ملی است و این وفاق با عقلانیت جناح های سیاسی همراه بوده است. یکی از معیارهای ما برای مدیریت این است که مدیر قدرت توافق سازی را داشته باشد و اهل تعامل با دانشجو و اساتید باشد. همه با قوت و قدرت به کار خود ادامه دهند حتی شروع سال تحصیلی و نحوه مدیریت نشان دهنده توانایی مدیران نسبت به انطباق با شعار جدید است. در واقع منظور از وفاق این نیست که یک جریان با یکدیگر وفاق داشته باشند بلکه باید وفاق بین جریان های متنوع شکل بگیرد. من و دوستان به شعار وفاق باور داریم و برنامه ریزی ها در جهت وفاق است و خواهش می کنم همه مدیران همکاری کنند و نشان دهند با وفاق همسو هستند. در دولت قبل هم بین ارکان حاکمیت وفاق بود و آن وفاق بین علایق مشابه بود اما در دولت جدید وفاق بین سلایق مختلف است. یکی از عوامل تغییر مدیریت دانشگاه ها شکایت هایی است که به ما می رسد اما ما صرف گزارش تصمیم نمی گیریم و روش ما این است هیات تحقیق فرستاده می شود تا همه جوانب بررسی شود. برای تغییر روسای دانشگاه ها عجله نداریم مگر ضرورتی پیش آید و درخواستی باشد البته نباید هر گروه تحقیقی را به حساب گروه تحقیق ویژه من در دانشگاه ها قرار داد.

وی از تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی شکایات در کنار دفتر بازرسی و شکایت وزارت علوم خبر داد و افزود:

در این کارگروه از یکی قضات دیوان عدالت اداری هم دعوت کردیم تا به صورت بی طرف با شکایات ارسالی از اساتید و دانشجویانی که دچار مشکل شدند رسیدگی شود. دستور رییس جمهور و معاول اول این است تا به شکایات دانشجویان و اساتید نسبت به وضعیت اخراج و تعلیق آنها فرصت مجدد داده شود و مجدد مورد بررسی قرار بگیرد. روسای دانشگاه ها وضعیت و شکایات دانشجویان و اساتید دارای مشکل را خودشان بررسی و رسیدگی کنند. نگذاریم مسئله ها بزرگ شوند و تا جایی که امکان دارد خود مشکلات را رفع کنید اگر نشد به ما ارجاع دهید تا در کارگروه بررسی و به شکایات رسیدگی شود. 

وی به نگاه رهبری در مواجه به دانشجویان و اساتید معترض اشاره کرد و گفت:

رهبر انقلاب در اتفاقات سال گذشته دانشگاه فرمودند که آنها جوان هستند و هیجان دارند، صبر و حوصله به خرج دهید، با آنها مدارا کنید و این رأفت باعث شد تا با کمترین هزینه موضوع حل و شرایط آرام شود. حتی پس از این دستور عفو وسیعی را صادر کردند بنابراین شماها نیز این مشی را پیش ببرید و اگر در عفو خطا کنید خیلی بهتر از این است که در تنبیه مرتکب خطا شوید.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان