دشمن در حال توطئه است | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 17 آذر 1404 - 4:01

دشمن در حال توطئه است

شماره: 26979
Aa Aa

دشمن با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه و به‌خصوص تحولات سوریه با اقدامات مختلف در حال توطئه علیه ایران است. اقدامات داخلی یکی از مولفه‌های دشمن است که توسط پیاده نظام‌های معاندین اجرایی می‌شود| رفع فیلترینگ دو سکوی خارجی مشروط است.

محمد موحدی دادستان کل کشور عنوان کرد؛
دشمن در حال توطئه است

محمد موحدی دادستان کل کشور در جلسه هفتگی شورای معاونین دادستانی کل گفت:

روز نهم دی سال ١٣٨٨ زمانی که مردم احساس کردند افرادی فریب خورده‌اند و در مسیر دشمن و برخلاف مصالح کشور در حال حرکت هستند با حضور به موقع و در حرکتی پرمعنا به مقابله با این انحراف پرداختند و قطار انقلاب را به جلو پیش بردند. 

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از میزان، وی عنوان کرد:

دشمن هرگاه متوجه شد که انقلاب اسلامی به یک پیروزی دست پیدا کرده است با طرح توطئه‌ای به مقابله با آن پرداخت.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه دشمن هیچ‌گاه به هدف خود نخواهد رسید گفت:

دشمن پس از حادثه دلخراش سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید به دنبال ایجاد بی‌نظمی در جامعه و استفاده از این موقعیت بود اما کشور با وجود پربرکت و رهبری حکیمانه و شجاعانه رهبر انقلاب مسیر اصلی خود را با نظمی دقیق طی کرد و هیچ خللی در ارائه خدمت به مردم به وجود نیامد و در مدت کوتاهی رئیس جمهور منتخب با رای مردم انتخاب شد.

موحدی با بیان اینکه ترور شهید قاسم سلیمانی توسط استکبار ایشان را به یک چهره جهانی تبدیل کرد بیان کرد:

افکار و آرمان‌های سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی با شهادتش به یک مکتب تبدیل شد. پس از ایشان، سلیمانی‌های بسیاری در دنیا متولد شدند و این اقدام دشمنان به وسیله‌ای علیه خودشان تبدیل شد. پس از شهادت شهیدان مقاومت، دانشگاهیان در کشورهای مختلف بیدار شدند و آگاهی آنها نیز نسبت به موضوع مقاومت افزایش یافت و این امر موجب فراگیر شدن قیام علیه رژیم صهیونیستی در دنیا شد.  رژیم صهیونیستی با تخریب و انفجار ساختمان و بیمارستان‌ها و به شهادت رساندن زنان و کودکان بی‌پناه به دنبال پوشاندن شکست مفتضاحانه خود است. جنایات دیوانه‌وار این رژیم منحوس پیروزی نیست و تنها شکست مطلق است. نام شهید قاسم سلیمانی و حسن نصرالله در تاریخ خواهد ماند و قطعا قاتلین این شهدا همانند قاتلین شهدای کربلا دیری نخواهد پایید که از صفحه روزگار محو خواهند شد؛ چرا که این نوید قرآن کریم، جبهه حق، اهل بیت (ع) و رهبر معظم انقلاب است. 

دادستان کل کشور خطاب به دادستان‌های سراسر کشور اعلام کرد:

دشمن با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه و به‌خصوص تحولات سوریه با اقدامات مختلف در حال توطئه علیه ایران است. اقداماتی که چالش آفرین است اما با برنامه‌ریزی مناسب، تدابیر لازم و اقدامات به موقع قابل خنثی‌سازی است. اقدامات داخلی یکی از مولفه‌های دشمن است که توسط پیاده نظام‌های معاندین اجرایی می‌شود. امنیت روانی جامعه جزو خط قرمزها است و به همین دلیل قوه قضاییه، دادستان‌ها و فراجا که از ارکان نظام هستند وظیفه دارند نسبت به این امر توجه ویژه داشته باشند. 

دادستان کل کشور پیگیری اجرای قانون سازمان پدافند غیر عامل را مورد تاکید قرار داد و گفت:

اجرای دقیق این قانون می‌تواند از وقوع بسیاری از آسیب‌ها جلوگیری کند و هزینه‌ها را کاهش دهد و دشمن را در رسیدن به اهداف خود ناکام کند.

دادستان کل کشور همچنین به موضوع انتصابات از باب حقوق عامه تاکید کرد و گفت:

مردم انتظاراتی دارند و مسئولان باید دغدغه خدمت به مردم داشته باشند. افراد باید با رویکرد شایسته‌گزینی انتخاب شوند و نباید علایق شخصی و سفارشات در انتخاب مدیران و مسئولان تاثیرگذار باشد. 

وی با تاکید بر اینکه تخصص و تعهد باید از مهم‌ترین ملاک‌های انتصاب مدیران کشور باشد گفت:

بحمدالله جمهوری اسلامی ایران در این چهل سال توانسته است نیروها و کارشناسانی متخصص و متعهد به اسلام، انقلاب و ولایت فقیه در رشته‌های مختلف پرورش دهد و باید نگاه ویژه به این افراد داشت. 

 موحدی از رفع فیلترینگ دو سکوی خارجی یاد کرد و خاطر نشان کرد:

این رفع فیلترینگ با قیود و شروطی انجام شده است. یکی از شرایط این امر توسعه پیام‌رسان‌های داخلی است. از عملکرد شهید آیت‌الله رئیسی و وزیر سابق ارتباطات در این باره تشکر و قدردانی می‌کنیم و وزیر ارتباطات دولت چهاردهم نیز باید تقویت شبکه‌های اجتماعی ایرانی را در برنامه خود داشته باشد چرا که ایران با وجود داشتن متخصص‌های جوان و توان لازم، قادر به پیشرفت در این مسیر است

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان