دولت با حذف ۴ صفر از پول ملی موافقت کرد

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار گفت:
خبرنگاران روایت سازان همه جریانهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشورها هستند و تصور دنیایی که در آن خبرنگاران فعال نباشد بسیار سوت و کور است که این سکوت از جنس آرامش نیست.
به گزارش اسپادانا خبر، وی گفت که خبرنگاران پیام آوران بیداری، پرسشگری، مطالبهگری، امید و روایتهای سازندگی هستند.
او با گرامی داشت یاد و نام شهدای رسانه در جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه گفت:
بحث "کانال زنگزور" در عین حال که مهم است ولی همچنان که قبلاً هم گفته شد جمهوری اسلامی ایران به حفظ تمامیت ارضی کشورهای همسایه و برهم نخوردن نقشه منطقه احترام میگذارد. موضوعی که بسیار برای ما مهم است تثبیت صلح و ثبات در منطقه است لذا رویکرد کلی جمهوری اسلامی ایران این است.
سخنگوی دولت ادامه داد:
چنانچه استانداران با توجه به ناترازی آب، برق و انرژی موجود، تصمیم به تعطیلی استان بگیرند و با توجه به پیشنهاد بخش خصوصی مبنی بر این که این تعطیلی به روز شنبه موکول شود تصمیم استانداران در این موضوع قابل انجام خواهد بود.
مهاجرانی ادامه داد:
موضوع دیگر این بود که با توجه به کمبود حدود ۷ هزار دستگاه اتوبوس در کشور و نقش فرسودگی ناوگان اتوبوسی در بخشی از تصادفهای اخیر که متاسفانه جان تعدادی از هموطنانمان را گرفت، علاوه بر ۱۴۰۰ دستگاه اتوبوسی که از تولیدکنندگان داخلی تامین میشود، واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس هم به تصویب دولت رسید.
وی افزود:
موضوع حذف ۴ صفر از پول ملی هم در دولت مطرح شد و به تصویب رسید. پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود.










