روغن مایع و برنج ایرانی ۳۲۷ و ۱۸۸ درصد افزایش قیمت داشته اند | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 28 ارديبهشت 1403 - 7:05

روغن مایع و برنج ایرانی ۳۲۷ و ۱۸۸ درصد افزایش قیمت داشته اند

شماره: 19000
Aa Aa

سیب زمینی ۱۷۳ درصد، ماکارونی ۱۶۶ درصد، پنیر ایرانی ۱۳۷ درصد، ماست ۱۳۴ درصد، رب گوجه فرنگی ۱۳۴ درصد و شیر ۱۰۵ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

در گزارش جدید مرکز آمار ایران منتشر شد؛
روغن مایع و برنج ایرانی ۳۲۷ و ۱۸۸ درصد افزایش قیمت داشته اند

مرکز آمار ایران گزارش جدیدی از وضعیت تورم در تیر ماه امسال منتشر کرده است.

به گزارش اسپادانا خبر، گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که سطح زندگی مردم در یک طول یک سال گذشته افت کرده است.

براساس گزارش مرکز آمار از ۵۳ سه قلم خوراکی منتخب در نقاط شهری، تعداد ۳۴ قلم درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای نقاط شهری (۵۲٫۸ درصد) داشته‌اند.

براین اساس روغن مایع ۳۲۷ درصد، روغن نباتی جامد ۲۸۵ درصد، برنج ایرانی درجه یک ۱۸۸ درصد، سیب زمینی ۱۷۳ درصد، ماکارونی ۱۶۶ درصد، پنیر ایرانی ۱۳۷ درصد، ماست پاستوریزه ۱۳۴ درصد، رب گوجه فرنگی ۱۳۴ درصد، شیر پاستوریزه ۱۰۵ درصد، قند ۹۵ درصد، شکر ۸۱ درصد، پیاز ۸۲ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

 

254

کمترین افزایش قیمت در لیست اعلام شده مرکز آمار متعلق به کنسرو ماهی است که ۱۹ درصد بوده است.

گزارش مرکز آمار تورم اقلام خوراکی در تیر ماه نسبت به خرداد را نیز بالا ارزیابی کرده است.

اقلام "برنج ایرانی درجه یک" ١٠.٧ درصد،" برنج خارجی درجه یک" ٦.٥ درصد و" رشته آش" ٥.٢ درصد افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

 

254

"مرغ ماشینی" ٢٦.١ درصد، "کنسرو ماهی تن" ٣.٢ درصد و "گوشت گاو یا گوساله" ٢.٦ درصد افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

"دوغ پاستوریزه" ١٨.٨ درصد و" خامه پاستوریزه" ١٤.٨ درصد و" کره پاستوریزه (کره حیوانی)" ١٤.٣ درصد رشد قیمت داشته اند.

" هویج فرنگی" ٢١,٦ درصد، "پیاز" ١٠.٠ درصد و" لوبیا چیتی" ٧.٣ درصد،"سس مایونز" با ٢٤,٣ درصد و "سس گوجه فرنگی" با ٧.٤ درصد رشد قیمت نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

 

منبع| انتخاب

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان