صنعت هسته ای ربطی به آمریکا ندارد | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 31 فروردين 1405 - 5:41

صنعت هسته ای ربطی به آمریکا ندارد

شماره: 29591
Aa Aa

حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس فاقد مشروعیت است| تجربه تاریخی در کشورهایی نظیر عراق و لیبی نشان داده عقب‌نشینی از توان دفاعی نتیجه‌ای جز تضعیف و آسیب‌پذیری ملی نخواهد داشت| تسلیحات استکبار در برابر اراده الهی ناچیز است.

ملت ایران هرگز با مفسدی مانند آمریکا بیعت نخواهد کرد؛
صنعت هسته ای ربطی به آمریکا ندارد

 سیدمجتبی میردامادی در خطبه‌های نماز جمعه اصفهان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان به فرازهایی از بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود:

تجربه تاریخی در کشورهایی نظیر عراق و لیبی نشان داده است که عقب‌نشینی از توان دفاعی، نتیجه‌ای جز تضعیف و آسیب‌پذیری ملی نخواهد داشت.

به گزارش اسپادانا خبر، خطیب جمعه اصفهان گفت: 

صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز ایران هیچ ارتباطی به مطالبات زیاده‌خواهانه آمریکا ندارد، حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس فاقد مشروعیت است. امروز قدرت واقعی ما در سلاح‌های بومی و پیشرفته‌ای تجلی یافته است که توان مقابله با هرگونه تهدید ناوگان نظامی دشمن را دارند.

وی با اشاره به حوادث اخیر و فتنه دشمنان بر لزوم برخورد قانونی با مفسدان و اغتشاشگران تاکید کرد و گفت:

قوه قضائیه باید در مسیر مطالبات ملت با قاطعیت عمل کند.

وی یادآور شد:

ملت ایران با حضور هوشمندانه خود در مناسبت‌های دی‌ماه و ۲۲ بهمن، بار دیگر سیلی محکمی به پیکره استکبار جهانی زده و بر توطئه‌های دشمنان خط بطلان کشیدند.

خطیب جمعه اصفهان با تبیین مفاهیم معنوی و ظرفیت‌های روح انسانی، به موضوع معراج پیامبر اکرم (ص) و جایگاه والای حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود:

تکامل روحی انسان می‌تواند او را به مقاماتی برساند که فراتر از محاسبات مادی است.

میردامادی ماه مبارک رمضان را فرصتی برای تقواپیشگی و ارتقای معنوی دانست و خاطرنشان کرد:

مؤمنان نباید از هیمنه پوشالی تسلیحات نظامی استکبار هراسی داشته باشند؛ چرا که تاریخ ثابت کرده است قدرت‌های استکباری در برابر اراده لایزال الهی و ایستادگی مومنان، همواره محکوم به شکست و ذلت هستند.

امام‌جمعه موقت اصفهان همچنین گفت که ملت ایران هرگز با مفسدی مانند آمریکا بیعت نخواهد کرد.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان