قانون حجاب ابلاغ خواهد شد

امیرحسین بانکی پور نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در یک نشیت خبری گفت:
شورای عالی امنیت ملی هیچ تصمیمی برای عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب نگرفته و این قانون ابلاغ خواهد شد
به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:
طبق روال قانونی پس از تأیید شورای نگهبان رئیس مجلس باید قانون را به رئیسجمهور ابلاغ کند و رئیسجمهور نیز دو هفته فرصت دارد تا آن را به دستگاههای اجرایی ابلاغ کند. در صورت عدم ابلاغ رئیسجمهور، رئیس مجلس این وظیفه را بر عهده خواهد گرفت، اتفاقی که در گذشته برای برخی قوانین در دوران رؤسای جمهور سابق نیز رخ داده است.
وی ادامه داد:
با توجه به همزمانی اجرای این قانون با سالگرد «اغتشاشات ۱۴۰۱» و برخی حوادث منطقهای، در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تصمیم گرفته شد که اجرای آن با تأخیر انجام شود تا تمهیدات اجرایی لازم فراهم گردد با این حال برخلاف شایعات شورای عالی امنیت ملی هیچ مصوبهای درباره توقف این قانون نداشته و هیچ رأیگیری یا اجماعی در این زمینه صورت نگرفته است.
او گفت:
تنها تأخیر در ابلاغ ناشی از شرایط منطقهای و نگرانیهای زمانی بود که با هماهنگی رئیس مجلس و دبیرخانه شورای امنیت ملی انجام شد. آنچه مسلم است این قانون در شرایط مناسبی ابلاغ و اجرایی خواهد شد.
بانکیپور گفت:
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هیچ نقدی بر محتوای قانون حجاب و عفاف ندارد؛ بحث آنها زمان است. دبیرخانه نمیتواند جلوی ابلاغ قانون را بگیرد.
او با بیان این که حجاب در کشور ما حالت «ناموسی» دارد اظهار داشت:
بعضی ها الان نگران پیامک و جریمهها هستند که هر دوی آنها الان اتفاق افتاده است؛ جریمههای خودرو در تهران از چند وقت پیش شروع شده و شما در خودرو کمتر «بیحجاب» میبینید. این نشان میدهد جریمه در مقایسه با روش مستقیم روش خیلی مناسبی است.
وی گفت:
ارسال پیامک در چند استان شروع شده است که یک تذکر محترمانه و مخفیانه است که به فرد داده میشود که نه شخصیت فرد خرد میشود نه جلو دیگران کسی حیثیتش میرود و نه برای او پروندهای درست میشود.