ملت باید کتاب را جدی بگیرد | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 22 آذر 1404 - 4:42

ملت باید کتاب را جدی بگیرد

شماره: 29153
Aa Aa

ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد. ‎کتاب و کتابخوانی راه نجات ما برای عقب نماندن از قافله رشد و تمدن است| دانشگاه «پیام نور» به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده است.

 مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری ایران؛
ملت باید کتاب را جدی بگیرد

رئیس‌جمهوری گفت:

کتاب و کتابخوانی ما را از روزمرگی به سمت زنده بودن سوق می‌دهد و راه نجات برای عقب نماندن از قافله رشد و تمدن است.

به گزارش اسپادانا خبر، مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت:

«ملتی که می‌خواهد زنده باشد باید کتاب را جدی بگیرد. ‎کتاب و کتابخوانی ما را از روزمرگی به سمت زنده بودن سوق می‌دهد و راه نجات ما برای عقب نماندن از قافله رشد و تمدن است.»

رئیس‌جمهوری همپنین با تاکید بر اینکه دانشگاه پیام نور به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده،گفت:

رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است و هدردادن منابع برای مدرک‌سازی قابل‌قبول نیست.

مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«هدف دانشگاه پیام نور، آموزش حین خدمت و مهارت‌افزایی بود اما امروز به ارائه‌کننده مدرک تبدیل شده است. رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مسئله و مهارت‌محوری است. هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست. تجمیع ظرفیت‌ها و ساماندهی ساختارهای ایستا را ضروری می‌دانم.»

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان