آمادگی نیروهای مسلح رو به افزایش است | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 30 فروردين 1405 - 23:00

آمادگی نیروهای مسلح رو به افزایش است

شماره: 30038
Aa Aa

ذخایر ظرفیت‌های موشکی، پهپادی و سایر تسلیحات و مهمات و تجیهزات به حدی تأمین شده که امکان تداوم و اقدامات آفندی و پدافندی مؤثر فراهم است.

سخنگوی وزارت دفاع ایران اعلام کرد؛
آمادگی نیروهای مسلح رو به افزایش است

سخنگوی وزارت دفاع ایران گفت:

ذخایر راهبردی نیروهای مسلح به لحاظ ظرفیت‌های موشکی، پهپادی به اندازه کافی ذخیره شده است.

به گزارش اسپادانا خبر، سردار رضا طلایی‌نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت:

آمادگی نیروهای مسلح همانند حضور میدانی مردم رو به افزایش است. علاوه بر توان رزمی و بهره‌گیری از تاکتیک‌ها و تکنیک‌های رو به ارتقا در نیروهای مسلح، پشتیبانی از سوی وزارت دفاع نیز متناسب با نیاز و ارتقای قدرت دفاعی، روند فعالی دارد.

‌وی افزود:

وزارت دفاع قبل از جنگ با توجه به پیشینه 20 ساله در تأمین و تجهیز تسلیحات و مهمات مورد نیاز نیروهای مسلح در کنار آنها بود و ذخایر راهبردی نیروهای مسلح به لحاظ ظرفیت‌های موشکی، پهپادی و سایر تسلیحات و مهمات و تجیهزات از قبل از جنگ به حدی با مشارکت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان، نیروهای مسلح و وزارت دفاع تأمین شده که امکان تداوم و اقدامات آفندی و پدافندی مؤثر در تکمیل شکست‌های دشمنان برای آینده فراهم است.

‌سخنگوی وزارت دفاع گفت:

وزارت دفاع علاوه بر پشتیبانی آمادی و تسلیحاتی، در کمک های فنی، ظرفیت‌های فنی خود را نیز در اختیار نیروهای مسلح قرار داده است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان