اسرائیل به صداوسیما حمله کرد | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 1 تير 1405 - 21:10

اسرائیل به صداوسیما حمله کرد

شماره: 28077
Aa Aa

رژیم صهیونیستی استودیو برنامه زنده شبکه خبر و ساختمان معاونت سیاسی صدا و سیما را در هنگام پخش زنده هدف حمله قرار داد. مجری شبکه خبر و سایر عوامل صدا و سیما در هنگام این حمله شعار الله اکبر سر دادند.

۳ کارمند صداوسیما به شهادت رسیدند؛
اسرائیل به صداوسیما حمله کرد

صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران هدف حمله قرار گرفت.

به گزارش اسپادانا خبر، اسرائیل به ساختمان صداوسیما حمله کرد.

رژیم صهیونیستی استودیو برنامه زنده شبکه خبر و ساختمان معاونت سیاسی صدا و سیما را در هنگام پخش زنده هدف حمله قرار داد و پخش برنامه زنده شبکه خبر قطع شد. 

مجری شبکه خبر و سایر عوامل صدا و سیما در هنگام این حمله شعار الله اکبر سر دادند. ثانیه‌هایی بعد پخش زنده اخبار قطع شد. 

روابط عمومی صداوسیما اعلام کرد:

در صورت بروز هرگونه اختلال در دریافت سیگنالِ هر یک از شبکه های استانی یا ملی صداوسیما پخش برنامه ها را از طریق تلوبیون دنبال کنید.

همشهری از شهادت تعدادی از کارکنان صداوسیما خبر داد.

امامی خبرنگار صداوسیما در این باره گفت که گفته بودند تخلیه کنیم ولی نکردیم.

وی افزود:  

تعدادی از همکارانم مجروح شده اند.

«حسن عابدینی» معاون سیاسی صداسیما گفت:

ساختمان شیشه‌ای در حال اطفا حریق است و برآوردها حکایت از مجروحیت تعدادی از کارکنان دارد و در همان لحظات ابتدایی عده زیادی ساختمان را تخلیه کردند.

پیام جبلی رئیس سازمان صداوسیما در پی حمله رژیم صهیونیستی به سازمان صداوسیما 

باسمه تعالی

به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند دقایقی قبل سازمان صداوسیما مورد هجوم ددمنشانه دشمن صهیونی قرار گرفت. این حمله نشان از هدف گیری دقیق رسانه ملی به عمق استراتژیک رسانه ای دشمن دارد.

فرزندان رشید مردم عزیزمان در رسانه ملی با صدای رسا اعلام می کنند عزم ما در نقش آفرینی جنگ ترکیبی راه افتاده از سوی دشمن صهیونی چندین برابر شده است و هیچ خللی در اراده ما برای شکست رسانه ای جبهه کفر به وجود نیامده است.

امامی، مجری زن شبکه خبر دقایقی پس از حمله به صدا و سیما و بازگشت به پخش زنده گفت:

برای دفاع از گریه مادرانی که فرزندانشان رفتند به دفاع ادامه خواهیم داد. آنچه که شما تا الان دید جنایت آشکار رژیم صهیونیستی در خاک مقدس ایران است. نیروهای مسلح مقتدر ما راهی که مردم بیگناه ما رفته اند را ادامه می‌دهند.

رئیس صداوسیما با نشان دادن برگه خبر خون‌آلود شده خبرنگار صداوسیما گفت:

اقدام رژیم صهیونسیتی در ایران شاید برای ما جدید باشد اما تاریخ رژیم منحوس صهیونیستی نشان می‌دهد خبرنگاران یکی از اهداف همیشگی این رژیم است ما چه سلاحی داریم جز برگه خبر.

سردبیر خبر و کارمند صداوسیما در حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای به شهادت رسیدند

در پی حمله اسرائیل به سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، نیما رجب‌پور، سردبیر خبر و معصومه عظیمی، کارمند دبیرخانه صداوسیما به شهادت رسیدند.

صداوسیما اعلام کرد براثر حملۀ رژیم صهیونیستی به شبکۀ خبر ۳ کارمند صداوسیما به شهادت رسیدند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان