ایران پشت همه کشتار خاورمیانه است | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 29 ارديبهشت 1405 - 12:39

ایران پشت همه کشتار خاورمیانه است

شماره: 25959
Aa Aa

ایران جوخه های مرگ را به آمریکا می فرستد. با ایران که بزرگترین دشمن آمریکا به حساب می‌آید می‌جنگیم. ایران تظاهرات‌های ضد اسرائیلی در آمریکا را تامین مالی می کند و معترضان «احمق‌های سودمند برای ایران» هستند.

لفاظی های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا؛
ایران پشت همه کشتار خاورمیانه است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در کنگره آمریکا گفت:

وقتی با حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها می‌جنگیم با ایران می‌جنگیم.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، وی اظهار داشت:

اگر اسرائیل سقوط کند آمریکا کشور بعدی خواهد بود. جنگ ما جنگ شماست، دشمنان ما دشمنان شما هستند و پیروزی ما پیروزی برای ایالات متحده است.

نتانیاهو گفت:

ما در یک دو راهی تاریخی هستیم، خاورمیانه در حال انفجار است و مناقشه بین تمدن ها نیست بلکه بین بربریت و تمدن است. آمریکا و اسرائیل باید در کنار هم بایستند و وقتی این کار را انجام دهیم پیروز خواهیم شد و آنها شکست خواهند خورد. آمدم تا به شما اطمینان دهم که پیروز خواهیم شد. توانستیم ۱۳۵ گروگان را بازگردانیم که برخی از آنها از طریق عملیات نجات به اسرائیل بازگردانده شدند.

نتانیاهو حمله حماس به فلسطین اشغالی در تاریخ هفتم اکتبر را با حادثه ۱۱ سپتامبر تشبیه کرد و مدعی شد:

 «حمله ۷ اکتبر مشابه ۱۱ سپتامبر است که شدت آن ۲۰ برابر شده است.»

نتانیاهو همچنین مدعی شد: 

«خاورمیانه با محور ایرانی مواجه است.»

نتانیاهو در سخنرانی خود در کنگره آمریکا ایران را به حمایت مالی از تظاهرات ضد صهیونیستی در آمریکا متهم کرد.

وی ادعا کرد: 

«دادگاه کیفری بین‌المللی برای طرح اتهام علیه اسرائیل به جعل و دروغ اتکا می‌کند. دادستان دیوان کیفری بین‌المللی اسرائیل را بدون مدرک متهم کرد که مردم غزه را به گرسنگی کشانده و این مزخرف و ساختگی است».

او خاطرنشان کرد:

«هر اندازه تحت فشار قرار گیریم اجازه تکرار وقایع هفتم اکتبر را نخواهیم داد. تعداد تلفات جنگ غزه کمترین میزان در تاریخ جنگ‌های شهری است. حماس به دنبال بدنام کردن اسرائیل است تا ما را برای پایان دادن به جنگ قبل از رسیدن به پیروزی تحت فشار قرار دهد».

نتانیاهو گفت:

«وقتی با حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها می‌جنگیم با ایران می جنگیم. اسرائیل آنچه را که برای بازگشت امنیت برای مرزهای شمالی باید انجام دهد انجام می‌دهد. هر کس به اسرائیل حمله کند بهای سنگینی خواهد پرداخت.»

وی ایران گفت:

«ایران پشت همه کشتار و تروریسم در خاورمیانه است. ایران جوخه های مرگ را به آمریکا می فرستد. با ایران که بزرگترین دشمن آمریکا به حساب می‌آید می‌جنگیم.

نتانیاهو گفت: «آمریکا و اسرائیل قادر به تشکیل یک اتحاد امنیتی در خاورمیانه برای مقابله با تهدید ایران هستند.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا هم تشکر کرد و گفت:

«من از رئیس جمهور ترامپ به خاطر هر کاری که برای اسرائیل انجام داد تشکر می کنم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بعد از متهم کردن ایران به تأمین مالی تظاهرات‌های ضد اسرائیلی در آمریکا به معترضانی که هم‌اکنون در حال اعتراض علیه او هستند تاخت و آنها را «احمق‌های سودمند برای ایران» خطاب کرد.

نتانیاهو گفت:

 «برای این معترضان یک پیام دارم: ... شما به طور رسمی به احمق‌های سودمند برای ایران تبدیل شده‌اید.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین گفت:

«اورشلیم (قدس اشغالی) پایتخت ابدی اسرائیل است و نمی‌تواند دوباره تقسیم شود.»

نتانیاهو گفت:

آیت‌الله خمینی وعده داده است که انقلاب اسلامی را به تمام جهان صادر کند و ایران در حال حرکت در این مسیر است. وقتی که جمهوری اسلامی ایران به دنبال صدور انقلاب خود به سراسر جهان است آمریکا به عنوان بزرگ‌ترین دشمن و نگهبان تمدن غربی ایستادگی می‌کند. از گروگان‌گیری سفارت آمریکا در سال ۱۹۷۹ تا تهدیدات هسته‌ای امروز این نبرد تاریخی همچنان ادامه دارد. وزیر خارجه ایران صراحتا اعلام کرد که جنگ با اسرائیل در واقع جنگ با آمریکا است و ایران مسئول قتل تعداد زیادی آمریکا در عراق، لبنان و آفریقا است. ایران به آمریکا تیم‌های ترور فرستاد تا وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی سابق این کشور را ترور کنند. حرف اصلی سخنرانی من این است: دشمن ما یکی است.

شایان ذکر است «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی در کنگره آمریکا سخنرانی کرد که همزمان هزاران نفر مقابل ساختمان کنگره علیه او شعار سر داده و پلاکاردهایی با شعار «نتانیاهو تحت پیگرد است... او جنایتکار جنگی است» در دست داشتند.

 

222

 

پست عبری صفحۀ رهبر انقلاب همزمان با سخنرانی نتانیاهو در کنگرۀ آمریکا

قدرت مقاومت روزبه‌روز بیشتر خود را نشان می‌دهد.

 

22

 

یک دستگاه با عظمت نظامی، سیاسی و اقتصادی مثل آمریکا پشت سر صهیونیست‌ها با گروه حماس دارند می‌جنگند و نتوانستند این‌ها را به زانو دربیاورند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان