ایرانی‌ها پیشنهاد داده‌اند به کاخ سفید بیایند | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 6 ارديبهشت 1405 - 23:47

ایرانی‌ها پیشنهاد داده‌اند به کاخ سفید بیایند

شماره: 28104
Aa Aa

ترامپ با بیان این که به « نتانیاهو» گفته به اقدامات خود ادامه دهد ادعا کرده که ایران خواستار مذاکره است اما او گفته دیگر خیلی دیر شده است.

اظهارات متناقض دونالد ترامپ درباره مذاکره با ایران؛
ایرانی‌ها پیشنهاد داده‌اند به کاخ سفید بیایند

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده درباره تنش‌های فزاینده میان واشنگتن و تهران، ضمن اشاره به احتمال مذاکره با ایران ادعا کرد که ایران خواستار مذاکره است و او گفته که دیگر «خیلی دیر شده است!»

به گزارش اسپادانا خبر، ترامپ که در محوطه کاخ سفید به سوالات خبرنگاران پاسخ می‌داد در ادعایی عجیب گفته که ایرانی‌ها پیشنهاد داده‌اند به کاخ سفید بیایند!

او همچنین درباره احتمال مداخله مستقیم آمریکا در تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران گفت: «ممکن است این کار را بکنم، ممکن است هم نکنم. نمی‌توانم چیزی بگویم.» ترامپ سپس تأکید کرد: «ایران خواهان مذاکره است. هیچ چیز خیلی دیر نیست.»

این ادعاهای ترامپ درباره مذاکره با ایران در حالی است که تهران میز مذاکره را ترک نکرد بلکه این رژیم صهیونیستی بود که با چراغ سبز آمریکا و در فاصله ۲ روز مانده به دور ششم مذاکرات، روند دیپلماسی را به شکست کشاند. 

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه هفته آینده ممکن است تحولات بزرگی در این پرونده روی دهد، گفت: «شاید هفته آینده، شاید هم زودتر. خواهیم دید چه می‌شود، هیچ چیز هنوز تمام نشده است.»

او در ادامه و بدون اشاره به عامل تنش‌های منطقه‌ای، گفت که طولانی‌شدن این تنش‌ها طاقت او را طاق کرده است.

ترامپ همچنین با حمایت از جنایت‌های رژیم صهیونیستی، گفت به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی گفته است که به اقدامات خود ادامه داده و در همین مسیر حرکت کند.

او با اشاره به اینکه درخواست میانجی‌گری روسیه را رد کرده است، گفت: «پوتین گفت میخواهم میانجیگری کنم، گفتم ولادیمیر، جنگ خود را فعلا میانجیگری کن».

 

منبع| ایسنا

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان