ایران خواستار ملاقات است | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 1 خرداد 1405 - 12:23

ایران خواستار ملاقات است

شماره: 28222
Aa Aa

اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم را از سر بگیرد بمباران دوباره ایران را بررسی خواهم کرد احتیاج است کسی از ایران بازرسی کند؛ آژانس یا ما| کامیون‌های فردو برای ریختن بتن آنجا بودند نه انتقال تجهیزات و اورانیوم غنی شده| باور کنید تاسیسات هسته‌ای ایران نابود شده است.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد؛
ایران خواستار ملاقات است

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید گفت:

«سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شده و مراکز آنها پیش از بمباران تخلیه نشده بودند. آنها همچنین خواستار ملاقات هستند.»

به گزارش اسپادانا خبر، رئیس‌جمهور آمریکا افزود:

«من باور ندارم که ایران به این زودی‌ها به سلاح هسته‌ای بازگردد. همچنین، یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان.»

ترامپ درباره کامیون‌هایی که در فردو بودند و گفته شده که تجهیزات و اورانیوم غنی‌شده را پیش از حمله منتقل کرده بودند گفت:

«آنها برای ریختن بتن آنجا بودند.»

ترامپ همچنین مدعی شد:

«اگر مشخص شود که ایران اورانیوم را به سطوح غنی‌سازی برای ساخت بمب رسانده است بدون هیچ تردیدی دوباره ایران را بمباران خواهم کرد.»

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد ایران تمام ذخایر اورانیوم خود را تحویل دهد؟ گفت:

«کمی درباره این موضوع زود است اما چیزی شبیه به این؛ بله.»

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان