ایران نیازی به غنی‌سازی بالاتر از ۳.۶۷ درصد ندارد | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 23 ارديبهشت 1404 - 11:11

ایران نیازی به غنی‌سازی بالاتر از ۳.۶۷ درصد ندارد

شماره: 27622
Aa Aa

او گفته محور توافق با تهران راستی‌آزمایی سطح غنی‌سازی، ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای «از جمله موشکی» و مکانیزم فعال‌سازی بمب خواهد بود.

«استیو ویتکاف» نماینده دونالد ترامپ در امور غرب آسیا؛
ایران نیازی به غنی‌سازی بالاتر از ۳.۶۷ درصد ندارد

«استیو ویتکاف» نماینده دونالد ترامپ در امور غرب آسیا در گفتگو با فاکس نیوز اعلام کرد:

«ایران نیازی به غنی‌سازی بالاتر از ۳.۶۷ درصد ندارد. در برخی موارد به ۶۰ درصد رسیده‌اند، در مواردی دیگر ۲۰ درصد. این قابل قبول نیست.»

به گزارش اسپادانا خبر، او افزود:

«شما برای داشتن یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی — همان‌طور که ادعا می‌کنند — نیازی به غنی‌سازی بالای ۳.۶۷ درصد ندارید.»

ویتکاف گفت:

دور بعدی مذاکرات با ایران بر «راستی‌آزمایی در برنامه غنی‌سازی و در نهایت راستی‌آزمایی در مورد تسلیحاتی شدن» متمرکز خواهد بود. این شامل موشک‌ها هم می‌شود — از جمله نوعی که ایران ذخیره کرده — و همچنین شامل مکانیزم فعال‌سازی بمب است. ما اینجا هستیم تا ببینیم آیا می‌توان این وضعیت را به‌صورت دیپلماتیک و از طریق گفت‌وگو حل کرد یا نه. نخستین جلسه مثبت، سازنده و تأثیرگذار بود.»

  •  

همزمان سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از میزبانی دوباره مسقط برای دور دوم مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن خبر داد.

«اسماعیل بقائی» گمانه‌زنی‌های مطرح شده درباره محل برگزاری دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و ایالات متحده را رد کرد. 

بقائی گفت:

پس از رایزنی‌های انجام شده، مقرر شد کماکان مسقط میزبان دور دوم این مذاکرات باشد که روز شنبه سی‌ام فروردین ماه برگزار خواهد شد.

 

منبع| ایسنا

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان