تغییر رژیم در ایران شکست خورد | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 1 تير 1405 - 19:00

تغییر رژیم در ایران شکست خورد

شماره: 30721
Aa Aa

مرحله دوم توافق با ایران آسان‌تر از مرحله قبلی خواهد بود. ما یک توافق منصفانه و خوب با ایران داریم اما هیچ پولی در آنجا سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم| می‌خواستیم برای گرفتن اورانیوم غنی‌شده به ایران برویم اما این اتفاق نیفتاد| بدون من اسرائیلی وجود نخواهد داشت.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعتراف کرد؛
تغییر رژیم در ایران شکست خورد

رئیس جمهور آمریکا به شکست تلاش‌ها و طرح‌های آمریکایی برای براندازی در ایران اعتراف کرد.

به گزارش اسپادانا خبر، دونالد ترامپ گفت:

تلاش‌هایی برای تغییر رژیم در ایران صورت گرفته بود اما شکست خورد.

او با تاکید بر اینکه به تغییر رژیم اعتقادی ندارد گفت:

سال‌هاست شاهد تغییر رژیم‌هایی بوده‌ایم که هرگز نتیجه نداده‌اند.

ترامپ اظهار داشت که قطر در مدیریت امور شجاعانه عمل کرد.

او گفت که فرصت خوبی برای تعامل با ایران وجود دارد:

توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شده است؛ این مرحله آسان‌تر از مرحله قبلی خواهد بود. ما یک توافق منصفانه و خوب با ایران داریم اما هیچ پولی در آنجا سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به مذاکرات میان ایران و آمریکا، تأکید کرد که توافق میان تهران و واشنگتن بسیار مهم است اما همچنان نیازمند ادامه تلاش‌ها و تکمیل جزئیات باقی‌مانده است.

او افزود که در صورت تداوم این روند می‌توان به دستاوردهای مهمی برای منطقه و همچنین ایران امیدوار بود.

 وی این توافق را «عادلانه و مثبت» توصیف کرد.

ترامپ ادعا کرد:

می‌خواستیم برای گرفتن اورانیوم غنی‌شده به ایران برویم اما این اتفاق نیفتاد.

وی گفت:

جنگ لبنان مسئله فرعی است و توافق هسته‌ای با ایران می‌تواند پابرجا بماند.

او مدعی شد:

من به اسرائیل گفتم که حمله‌اش به بیروت را تأیید نمی‌کنم.
ترامپ تاکید کرد:

بدون من اسرائیلی وجود نخواهد داشت. نتانیاهو اکنون باید نسبت به لبنان مسئولیت‌پذیرتر باشد. من از نحوه برخورد اسرائیل با لبنان راضی نیستم.

رئیس‌جمهور آمریکااعلام کرد که به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده است مدیریت پرونده حزب‌الله را به سوریه واگذار کند.

ترامپ با اشاره به تحولات اخیر لبنان، اظهار کرد که به مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده حمله به بیروت مورد پسند او نبوده و از این رویکرد رضایت ندارد.

 رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد که اکنون زمان آن رسیده است که بنیامین نتانیاهو در قبال لبنان مسئولانه‌تر عمل کند.

او همچنین تاکید کرد که از شیوه‌ای که رژیم صهیونیستی در قبال لبنان در پیش گرفته رضایت ندارد.

رییس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که ایران و قطر مرز زمینی مشترک دارند و می توان میان دو کشور تردد کرد

 

منابع| تسنیم و ایسنا

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان