حداقل ۴۲نفر از نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی مجروح شدند | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 3 خرداد 1405 - 8:32

حداقل ۴۲نفر از نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی مجروح شدند

شماره: 17606
Aa Aa

همزمان با روز جهانی قدس نظامیان اسرائيل با یورش به مسجد الاقصی با گلوله‌های پلاستیکی، بمب‌های صوتی و گاز اشک‌آور به فلسطینیان شلیک کردند.

در جریان یورش نظامیان اسرائیل به مسجد الاقصی؛
حداقل ۴۲نفر از نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی مجروح شدند

هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در جریان یورش نظامیان اسرائیل به مسجد الاقصی ۴۲نفر از نمازگزاران فلسطینی در مسجدالاقصی مجروح شده‌اند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از فارس، نظامیان اسرائيلی از ورود آمبولانس‌ها به مسجد القصی برای رسیدگی به وضع مجروحان و مصدومان جلوگیری کرده اند.

منابع محلی اشاره می‌کنند که اشغالگران بعد از ساعت‌ها محاصره‌ی نمازگزاران درهای نمازخانه «القبلی» از نمازخانه‌های قدیمی الاقصی در شهر قدس را برای خروج نمازگزاران باز کرده‌اند.

همزمان با آغاز روز جهانی قدس نظامیان اسرائيل با یورش به مسجد الاقصی در صحن‌های مختلف این مسجد با فلسطینیان درگیر شده و با گلوله‌های پلاستیکی، بمب‌های صوتی و گلوله‌های گاز اشک‌آور به سمت آنان شلیک کردند.

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان