دادستان کل ایران: دولت فورا سفیر انگلستان را اخراج کند | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 5 ارديبهشت 1405 - 1:19

دادستان کل ایران: دولت فورا سفیر انگلستان را اخراج کند

شماره: 9088
Aa Aa

منتظری می گوید حضور سفیر انگلستان در اعتراضات اخیر نشان می دهد که اینگونه تجمعات توسط عناصر خارج از ایران مدیریت می‌شود.

اقدام سفیر انگلستان قابل تعقیب بین المللی است؛
دادستان کل ایران: دولت فورا سفیر انگلستان را اخراج کند

دادستان کل ایران در حاشیه همایش سراسری مراکز داوری اتاق تعاون ایران در رابطه با سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی اظهار کرد:

اظهار تأسف شدید داریم و همه ما در اینباره باره سوگوار و ناراحت هستیم.

به گزارش اسپادانا خبر، وی گفت:

در خصوص این حادثه قوه قضاییه بلافاصله ورود کرده اما به لحاظ پیچیدگی پرونده و ابعاد آن رسیدگی زمانبر خواهد بود. چون باید تمام ابعاد این قضیه به لحاظ حقوقی و فنی رسیدگی شود.
دادستان کل افزود:

مردم عزیز مطمئن باشند که قوه قضاییه به هیچ وجه از رسیدگی به این موضوع کوتاه نخواهد آمد و خانواده های محترم عزادار هم مطمئن باشند که دستگاه قضایی در این خصوص به وظیفه و تکلیف خود عمل خواهد کرد.

منتظری ادامه داد: مردم هم بدانند که هم به لحاظ فنی و حقوقی ابعاد این حادثه ناگوار رسیدگی خواهد شد و اطلاع رسانی هم صورت خواهد گرفت.
وی درباره حضور سفیر انگلیس در تجمعات اخیر گفت:

این حضور مفتضحانه نشان‌دهنده آن است که اینگونه حوادث و تجمعات خلاف قانون توسط عناصر خارج از کشور چه آمریکا و چه انگلیس مدیریت می‌شود.

وی بیان کرد: حضور سفیر یک کشور در کشوری دیگر و در جمع غیرقانونی تعدادی هنجارشکن به هیچ وجه برای ما قابل قبول نبوده و این اقدام قابل تعقیب است‌.

دادستان کل خاطر نشان کرد:

ما از دولت محترم انتظار داریم در اولین فرصت نسبت به اخراج چنین آدم قانون شکنی هرچه زودتر نسبت اقدام کند. البته به نظر ما این اقدام سفیر قابل تعقیب بین المللی هم است که یک سفیر بدون داشتن مجوز در یک جمع غیرقانونی حضور یابد و بعد هم بهانه‌ بیاورد که من برای اظهار همدردی با کشته شدگان حادثه سقوط هواپیما در این جمع حضور داشته ام.‌ سخنی که یک دروغ غیرقابل قبول است‌.

این مقام قضایی ادامه داد: انتظار هم این است که دولت محترم هرچه زودتر نسبت به اخراج این فرد اقدام کند.
 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان