دستگاه قضا به رسانه ها هشدار داد | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 3 ارديبهشت 1405 - 6:28

دستگاه قضا به رسانه ها هشدار داد

شماره: 28837
Aa Aa

برخی کانا‌ل‌ها و سایت‌های خبری با فاصله بسیار اندک از رای‌گیری در شورای امنیت سازمان ملل اقدام به تولید محتوای حساسیت برانگیز در ‌مورد افزایش قیمت‌ها کردند؛ در صورت بروز هرگونه‌ تخلف از سوی رسانه‌ها‌ برخورد ‌مقتضی صورت خواهد گرفت.

پس ‌از اقدام غیرقانونی اعمال مکانیسم ماشه؛
دستگاه قضا به رسانه ها هشدار داد

با توجه به جو‌ روانی ایجادشده پس ‌از اقدام غیرقانونی اعمال مکانیسم ماشه از سوی کشورهای اروپایی عضو برجام برخی کانا‌ل‌ها و سایت‌های خبری با فاصله بسیار اندک از رای‌گیری در شورای امنیت سازمان ملل اقدام به تولید محتوای حساسیت برانگیز در ‌مورد افزایش قیمت‌ها کردند. 

به گزارش اسپادانا خبر، مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:

با وجود لزوم‌ حفظ آرامش مردم و امنیت روانی جامعه اما رسانه‌های مورد اشاره به صورت هماهنگ اخباری مخل امنیت روانی را در خروجی خود ‌منتشر کردند که بلافاصله مورد بازنشر و تشویق رسانه‌های ضد ایرانی قرار گرفت. دادستانی تهران هشدار می‌دهد با توجه به شرایط کشور در بازه زمانی حاضر رسانه‌ها در انتشار اخبار دقت کافی و لازم را‌ داشته باشند و اجازه ندهند خروجی آن‌ها به محل برهم‌زدن‌ امنیت‌ روانی آحاد جامعه تبدیل شود. در صورت بروز هرگونه‌ تخلف از سوی رسانه‌ها‌ برخورد ‌مقتضی صورت خواهد گرفت.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان