دشمنان به دنبال براندازی دین هستند | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 15 اسفند 1404 - 2:44

دشمنان به دنبال براندازی دین هستند

شماره: 28462
Aa Aa

تا مردم دین دارند تسلیم استکبار نمی شوند و هستی و سرنوشت خود را ملعبه جریان استکباری قرار نمی‌دهند. مقاومت مردم در جنگ اخیر باعث شد جهان اسلام در عرصه مقاومت و وحدت چند گام به جلوتر بگذارد.

سید احمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی؛
دشمنان به دنبال براندازی دین هستند

سید احمد علم‌الهدی در آیین اربعین شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران در حسینیه «علی اکبری‌های نوغان» گفت:

بنا بر بیانات رهبر انقلاب اسلامی دشمن به دنبال براندازی دین و دانش در این کشور است.

به گزارش اسپادانا خبر، وی بیان کرد:

تا مردم دین دارند تسلیم استکبار نمی شوند و هستی و سرنوشت خود را ملعبه جریان استکباری قرار نمی‌دهند. دانش و علم نسل جوان نیز چون مردم را از جریانات استکباری بی نیاز می‌کند مورد خشم‌ و نفرت دشمنان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه اگر مقابل دشمن مقاومت دینی نداشتیم دشمن به ما حمله نمی کرد اظهار کرد:

مقاومتی که مردم در جنگ اخیر در مقام دینداری و دلدادگی به اهل بیت(ع) به دنیا نمایش گذاشتند باعث شد جهان اسلام در عرصه مقاومت و وحدت چند گام به جلوتر بگذارد.

علم‌الهدی گفت:

شهید بواسطه شهادت بهایی عظیم دریافت می کند و اکنون این مقام مایه افتخار بازماندگان و خانواده شده است.

وی گفت:

این شهدا حرکت در مسیر شهدای کربلا را به نمایش گذاشتند و به عنوان یک الگوی درخشان، مسیر و جاده را برای تداوم بخشی این انقلاب اسلامی برای نسل های آینده روشن کردند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان