دکترین نیروهای مسلح تهاجمی است

امیر سرتیپ محمد اکرمینیا سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آیین چهلمین روز خاکسپاری سپهبد شهید عبدالرحیم موسوی رییس سابق ستاد کل نیروهای مسلح در محل مسجد گوهرشاد حرم امام رضا (ع) در مشهد گفت:
امروز تنگه هرمز تحت کنترل راهبردی نیروهای مسلح ایران است؛ غرب تنگه در اختیار نیروی دریایی سپاه و شرق آن در کنترل نیروی دریایی ارتش قرار دارد.
به گزارش اسپادانا خبر، وی ادامه داد:
این کنترل هماهنگ و همافزا ضمن افزایش نظارت و سیادت ایران بر منطقه، درآمدهایی تا ۲ برابر درآمدهای نفتی برای کشور به همراه خواهد داشت. دشمن تصور میکرد با انجام عملیات شوک و بهت و ترور رهبر معظم انقلاب و فرماندهان ارشد نظام، مردم را در شوک فرو برده و می تواند نظام را ظرف سه روز ساقط کند اما برخلاف تصور آنها، مردم نه برای براندازی بلکه برای حمایت از نظام و سرزمینشان به خیابانها آمدند و انسجام ملی تقویت شد. دشمن با وجود برنامهریزی ۲۰ ساله برای حمله به ایران، هرگز پیشبینی نمیکرد نیروهای مسلح نه تنها توان رزم خود را حفظ کنند بلکه با شلیک موشک و عملیات زمینی، مانع تحقق اهداف دشمن شوند و این مقاومت، عامل بزرگ پیروزی امروز ماست.
وی اضافه کرد:
در جنگ اخیر نابودی توان موشکی و هستهای، تجزیه کشور و ساقط کردن نظام از جمله اهداف دشمن بود که به هیچ کدام از اهداف خود نرسید.
سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت یاد امیر سرلشکر شهید سید عبدالرحیم موسوی، وی را مبدع تغییر دکترین دفاعی کشور از تدافعی به تهاجمی خواند و گفت:
امروز دکترین نیروهای مسلح ما تهاجمی است، به این معنا که اگر دشمن دست به خطایی بزند، با اشد عمل با او مقابله خواهد شد و همین رویه در جنگ اخیر محقق شد و دشمن سر جای خود نشست.
وی ادامه داد:
پس از انقلاب اول و بیرون راندن شاه و انقلاب دوم و اخراج آمریکا از ایران، امروز آمریکا را از کل منطقه بیرون خواهیم کرد و بساطش برای همیشه از این منطقه برچیده خواهد شد.
او گفت:
دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کرده و وارد پایگاههای منطقه شود، هر کشوری بخواهد از این آبراه عبور کند، باید تحت نظارت نیروهای مسلح ایران باشد و عبوری بدون ضرر انجام گیرد.










