فرافکنی و ایران هراسی است | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 21 بهمن 1404 - 19:09

فرافکنی و ایران هراسی است

شماره: 28469
Aa Aa

۱۴ کشور غربی با انتشار بیانیه‌ای مشترک ایران را به تلاش ادعایی برای «کشتن، آدم‌ربایی و آزار و اذیت» مردم در خاک خود متهم کرده و و مدعی "تهدید فزاینده از سوی نهادهای اطلاعاتی ایران" در خاک خود شده اند.

ایران اتهام‌های آمریکا و چند کشور غربی را رد کرد؛
فرافکنی و ایران هراسی است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اقدام آمریکا، فرانسه و چند کشور دیگر غربی در تکرار اتهام‌های بی‌اساس و مضحک علیه ایران را به‌عنوان فرافکنی آشکار و تلاش برای انحراف افکار عمومی از مهمترین موضوع روز یعنی نسل‌کشی در فلسطین اشغالی توصیف و محکوم کرد.

 به گزارش اسپادانا خبر،اسماعیل بقائی با رد اتهام‌های امنیتی مطرح‌شده از سوی این کشورها، تصریح کرد:

آمریکا، فرانسه و دیگر کشورهای امضاء‌کننده بیانیه ضد ایرانی خود به‌عنوان حامی و میزبان عناصر و گروه‌های تروریستی و خشونت‌طلب باید پاسخگوی اقدامات خلاف حقوق بین‌الملل در حمایت از تروریسم باشند.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و نیز تداوم نسل‌کشی در غزه، که با حمایت فعال یا سکوت رضایت‌آمیز کشورهای امضاء‌کننده این بیانیه همراه بوده است، اتهام‌زنی این کشورها علیه جمهوری اسلامی ایران را دروغ‌پردازی آشکار و فرار رو به جلو خواند که در راستای کارزار شرارت‌آمیز ایران‌هراسی و با هدف اعمال فشار علیه ملت بزرگ ایران طراحی شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد:

چنین رفتاری ناقض اصول حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد است و کشورهای امضاء‌کننده این بیانیه باید پاسخگوی این رفتار ناشایست و غیرمسئولانه خود باشند.

پیش از این آمریکا، انگلیس و چند کشور غربی دیگر ایران را به تلاش ادعایی برای «کشتن، آدم‌ربایی و آزار و اذیت» مردم در خاک خود متهم کرده بودند.

۱۴ کشور غربی با انتشار بیانیه‌ای مشترک در وبسایت وزارت خارجه آمریکا و فرانسه بار دیگر اتهامات امنیتی بی‌سند علیه ایران را تکرار کرده و مدعی "تهدید فزاینده از سوی نهادهای اطلاعاتی ایران" در خاک خود شدند.

 

منبع| ایسنا

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان