هزینه دینداری کمتر از تسلیم است

احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری و فقهای شورای نگهبان با تاکید بر اینکه ایران اسلامی هرگز تسلیم زیاده خواهی های آمریکا نمی شود یادآور شد:
هزینه دینداری بسیار کمتر از هزینه تسلیم است و باید توجه داشت که هزینه مقاومت یعنی عزت و سربلندی.
به گزارش اسپادانا خبر، او در مراسم احیای شب قدر و بیست و یکم ماه رمضان و در جمع مردم عزادار تبریز در مصلای امام خمینی با بیان اینکه آمریکا با این و آن مخالف نیست و دولتمردان این کشور بر اساس آیاتی از سوره بقره با الله مخالف هستند افزود:
آنها به دنبال از بین بردن دین جان گرفته در منطقه می باشند اما این آرزو را هرگز نخواهند دید. باید توجه داشت که دینداری همیشه و در هر زمان و مکانی توام با هزینه بوده است و مقاومت و ایستادگی مردم با بصیرت و آگاه ایران اسلامی در برابر ظلم و تجاوز و تعدی دولت های زورگو همچون آمریکای جنایتکار بسیار کم هزینه تر از تسلیم در برابر این دولت است.
خاتمی فرهنگ مقاومت را دارای ریشه های اصلی در بین مسلمانان آزادی خواه و ملت غیور ایران اسلامی توصیف و اضافه کرد:
جمهوری اسلامی ایران با رنج های فراوان حاصل شده است و ملت ما هرگز از استکبار ستیزی و شعار مرگ بر آمریکا خسته نشده و نخواهد شد. تا وقتی آمریکا آدم نشده است شعار مرگ بر آمریکا باید سر داده شود و البته جنایات اخیر رژیم اسرائیل با حمایت های آشکار دولت واشنگتن برای همگان آشکار ساخت که این حکومت آدمبشو نیست، زیرا که مدت ۱۵ ماه مردم بی دفاع و مظلوم غزه را زیر شدیدترین بمباران های جنایی قرار دادند.
خاتمی فرهنگ سیاسی همچون حفظ نماز و نظام حکومتی اسلامی را از جمله رویکردهای مهم تکلیف سیاسی طبق آموزه های حضرت علی (ع) برشمرد و یادآور شد:
همچنانکه امام راحل و مقام رهبری فرموده اند حفظ نظام از اوجب واجبات است و همه وظیفه دارند در این زمینه کوشا بوده و تا حد توان تلاش کنند.
وی اختلاف آرا و سلایق را از خصوصیات جامعه آزاد عنوان کرد و با تاکید بر اینکه نباید به این موضوع ایراد گرفت، اظهار کرد:
این نوع اختلافات در کشور جای هیچ گونه نگرانی ندارد بلکه ایجاد و تقویت تفرقه و نفاق در جامعه اسلامی جای بسی نگرانی دارد و بر همین اساس باید مرز بین اختلاف سلیقه و تفرقه مشخص شود.
منبع| ایرنا










