همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 6 ارديبهشت 1405 - 4:14

همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم

شماره: 28151
Aa Aa

هیچ مشکلی در تامین و توزیع محصولات کشاورزی وجود ندارد و ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده نشده| پروازها برقرار نیست و لغو است| کسانی که خارج از کشور بوده و نگران عزیزان خود هستند پیام‌رسان‌های داخلی نصب کنند؛ امن است. 

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت عنوان کرد؛
همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد:

معمولاً دشمن در محاسبات فقط تا حدودی قدرت نظامی را ارزیابی می‌کند اما از پشتیبانی مردم و همبستگی آنان در شرایط سخت که نماد اصلی قدرت ما را در کنار موشک‌های ما نشان می‌دهد، ناآگاه هستند.

به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:

ما در نهمین روز تهاجم رژیم صهیونیستی به کشورمان هستیم و در این مدت شاهد همراهی بسیار خوب جایگاه‌داران سوخت با مردم بودیم. جا دارد از جانفشانی آتش‌نشانان خودمان هم قدردانی کنم.

وی با اشاره به اقدامات دولت در مدیریت عمومی کشور تاکید کرد:

وزیر جهادکشاورزی برای روند تامین و توزیع محصولات کشاورزی تاکید کرده که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده هم نشده است. در زمینه عرضه و تامین محصولات در وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز به استانداران اختیاراتی داده شده است. در زمینه بازگشت اصناف به کارهای خود هم رئیس اتاق اصناف از فعالیت اتحادیه‌های صنفی و بازگشت آن به شرایط عادی خبر داده است.

وی یادآور شد:

اکنون شاهد بازگشت مسافران زیادی به شهرها هستیم و مبادی ورودی، تراکم خودروها بالاست، اما با توجه به اقدامات خیلی خوب نیروهای امنیتی ممکن است صف ورودی به مبادی شهرها کمی طولانی شود. از مردم می‌خواهیم صبر و شکیبایی بیشتری داشته باشند و به نیروهای امنیتی با خداقوت‌گویی دلگرمی بدهند.

مهاجرانی تاکید کرد:

طبق اعلام شرکت ملی گاز و وزارت نیرو، خواندن کنتورها تا چند روز آینده انجام نمی‌شود، اگر افرادی برای خواندن کنتور مراجعه داشتند، مردم بدانند که هیچ نیازی به بازکردن درها نیست و موارد مشکوک را هم به شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ اطلاع‌رسانی کنند. همچنین اگر افرادی دچار شرایط اضطرابی خاص شدند، دو سامانه «مشاوره ۴۰۳۰» و «صدای مشاور» با شماره ۱۴۸۰ فعال هستند می‌توانند تماس بگیرند. همچنین جمعی از روانشناسانی که در وزارت علوم فعال هستند در این سامانه‌ها انجام وظیفه می‌کنند. شرکت پست هم اعلام کرده اگر محموله‌هایی بوده که مراجعه شده اما کسی برای تحویل نبوده است، مردم نگرانی نداشته باشند و زمان نگهداری این محموله‌ها ادامه می‌یابد و به مبدأ باز نخواهد گشت.

مهاجرانی با بیان اینکه به دلیل تهدیدات همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم اظهار کرد:

کسانی که خارج از کشور هستند و نگران عزیزان خود هستند می‌توانند با نصب پیام‌رسان‌های داخلی در ارتباط با عزیزان خود قرار بگیرند. سامانه‌ها کاملاً امن هستند و از این نظر مشکلی وجود ندارد و کیفیت ارتباطی خوبی برقرار می‌شود.

سخنگوی دولت تاکید کرد:

در حوزه وزارت راه همچنان با توجه به اهمیت حفظ جان شهروندان پروازها برقرار نیست و لغو است.

وی افزود:

معاونت صنایع عمومی وزارت صمت اعلام کرده که بسته ویژه‌ای برای حمایت از تولید در شرایط بحران در نظر گرفته شده که این بسته شامل محورهای استمهال بدهی‌ها، تعویق اقساط بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی و اعطای تسهیلات است. واردات ۷۴ هزار تن کالای اساسی در ۲۴ ساعت گذشته انجام شده است. با توجه به اینکه برخی محصولات کشاورزی بیش از نیاز کشور تولید شده و تجار ما نباید در دنیا بدعهد جلوه داده شوند، جریان صادرات برای محصولاتی که مصرف داخلی را برآورده کردند و مازاد نیاز وجود دارد، ادامه خواهد یافت.

سخنگوی دولت همچنین با بیان اینکه ۵۴ زن و کودک از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، اظهار کرد: ۱۹۴ زن و کودک هم در این مدت مصدوم شدند. ما شاهد آسیب به چند بیمارستان نیز بودیم که خلاف همه قوانین بین‌المللی است. ۶ آمبولانس مورد اصابت قرار گرفته و ۳ امدادگر هلال احمر به شهادت رسیده‌اند. رئیس سازمان هلال احمر در همین زمینه شکایتی به نهادهای جهانی تنظیم و اعلام جرم به دادستان دیوان کیفری عمومی کرده‌ است. کمیته صلیب سرخ و فدراسیون صلیب سرخ جهانی هم این حملات را محکوم کردند و پیگیری حقوقی را دنبال خواهند کرد. وزیر علوم نامه‌ای را به مدیرکل یونسکو نوشته است و ۱۲ نفر از استادان دانشگاه را به عنوان شهدای ترور و تجاوز رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. ما در حملات رژیم صهیونیستی شاهد شهادت دکتر مرضیه عسگری فوق‌تخصص کودکان به همراه دختر سه‌ساله‌اش بوده‌ایم.

سخنگوی دولت همچنین اعلام کرد:

شهادت ۲۴ نفر از ورزشکاران را هم شاهد بودیم. از جمله شهادت سروان وحید خسروداد قهرمان کیک‌بوکسینگ کشورمان و علی مرادی بازیکن ۲۲ ساله فوتبال که در خرم‌آباد به شهادت رسید. هنوز هم ما شاهد حملات به مراکز مسکونی هستیم.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان