با شعار نمی‌توان ازدواج را ترویج کرد | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 8 خرداد 1405 - 21:38

با شعار نمی‌توان ازدواج را ترویج کرد

شماره: 30555
Aa Aa

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به آمار بیش از ۱۸ میلیون فرد هرگز ازدواج‌نکرده در کشور گفته وام ازدواج حق جوانان است و قابل قبول نیست منابع قرض‌الحسنه به جای زوج‌های جوان صرف تسهیلات درون‌سازمانی شود.

وجود ۱۸ میلیون فرد هرگز ازدواج نکرده در کشور؛
با شعار نمی‌توان ازدواج را ترویج کرد

علیرضا رحیمی معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص مسئله ازدواج جوانان گفت:

‏امروز مسئله  ازدواج جوانان⁩، فقط یک دغدغه فردی نیست؛ یک مسئله ملی است. وقتی بیش از ۱۸ میلیون نفر در کشور هرگز ازدواج نکرده‌اند و صدها هزار جوان ماه‌ها در صف دریافت وام ازدواج⁩ می‌مانند، یعنی باید با صداقت، شفافیت و اقدام عملی وارد میدان شویم.

به گزارش اسپادانا خبر، وی افزود:

‏با شعار و اجبار نمی‌توان ازدواج را ترویج کرد. جوانان بیش از هر چیز به «اطمینان از آینده» نیاز دارند؛ اشتغال پایدار، مسکن قابل دسترس، تسهیلات بانکی آسان، حذف بروکراسی‌های فرساینده و حمایت واقعی از آغاز زندگی مشترک.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، با بیان این که ‏در معاونت امور جوانان، مسیر را در سه محور دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: 

‏تسهیل وام ازدواج و کاهش سختگیری‌های بانکی، توسعه مشاوره‌های رایگان و آموزش مهارت‌های زندگی، و ترویج فرهنگ ازدواج ساده، آگاهانه و به‌هنگام از جمله محورهای است که دنبال می‌شود.

وی عنوان کرد:

‏بانک‌ها باید بدانند وام ازدواج حق جوانان است، نه یک امتیاز تشریفاتی. قابل قبول نیست منابع قرض‌الحسنه به جای جوانان، صرف تسهیلات درون‌سازمانی شود و زوج‌های جوان بیش از یک سال در انتظار بمانند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ‏

حمایت از خانواده، فقط یک تکلیف فرهنگی نیست؛ یک مسئولیت اقتصادی و اجتماعی ملی است و همه دستگاه‌ها باید در کنار ‌جوانان⁩ بایستند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان