۹۷ نفر از «تشویشکنندگان» اذهان عمومی در اصفهان شناسایی شدند

سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی اصفهان اعلام کرد:
با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع سالگرد اغتشاشات با اقدامهای فنی و اطلاعاتی دقیق تاکنون ۹۷ نفر از تشویشکنندگان اذهان عمومی در فضای مجازی شناسایی شدند.
به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام این سازمان با ۴۸ نفر از کاربران متخلف که با انتشار مطالب، تصاویر و فیلمهای گوناگون سعی در گمراه کردن افکار عمومی داشته و برخی از آنان تحریک به آشوب و تجمع در راستای فراخوانهای منتشر شده را در برنامه خود داشتند برخورد شد. در این رابطه ۱۵ صفحه اینستاگرامی نیز با درج لوگوی (نشان) مناسب، مسدودسازی و در نهایت از بستر مجازی بهطور کامل حذف شدند.
-
یک حمله مسلحانه به تجمع غیرقانونی در سقز خنثی شد
تسنیم همچنین نوشته است که عناصر یک تیم وابسته به گروهکهای تروریستی که از اقلیم کردستان عراق وارد کشور شده و قصد داشتند به تجمع غیرقانونی امروز در سقز تیراندازی کنند بازداشت شدند.
از این تیم چهارنفره سه قبضه اسلحه کلاش، کلت، سلاح شکاری ساچمه زنی، دو دست لباس نیروهای نظامی و تعدادی اسلحه سرد بدست آمده است.
همراه داشتن لباس نیروهای نظامی جمهوری اسلامی نشان دهندهی سناریوی شلیک به تجمع کنندگان و انتساب این عمل جنایتکارانه به حافظان نظم و امنیت کشور است. تحقیقات از تروریستهای بازداشت شده ادامه دارد.
سازمان اطلاعات سپاه نیز از شناسایی و دستگیری گروه محرک اغتشاشات در مرودشت فارس و دادستان مرکز استان اردبیل هم از شناسایی و دستگیری ۲ نفر به اتهام اقدام علیه امنیت ملی در اردبیل خبر داده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان نی اعلام کرد:
تعدادی از عوامل وابسته به گروهکهای ضد انقلاب در استان کردستان که قصد ایجاد آشوب و تهیه خوراک رسانهای در ساعات اولیه صبح امروز را داشتند بازداشت شدند. این افراد در شهرهای سنندج و مریوان در حال سازماندهی برای عملیات خرابکارانه بودند.
دستگیری لیدر اصلی اغتشاشات در استان اصفهان
سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان اعلام کرد:
برابر رصدهای اطلاعاتی فردی که مأموریت داشت با حضور در شهرهای مختلف و انتشار تصاویر جانباختگان اغتشاشات سال گذشته افراد ناآگاه را با خود همراه و با تشویش افکار عمومی، موج جدید اغتشاشات را برپا کند شناسایی و دستگیر شد. در بازرسی از منزل فرد مورد اشاره یک قبضه سلاح کمری و مقادیری فشنگ جنگی به همراه مشروبات الکلی نیز کشف و ضبط شد. اعضای باند ۹ نفره آشوبطلبان و اغتشاشگران که بعضی نیز دارای سوابق شرارت بودند و قصد انجام اقدامات ایذایی در نقاط مختلف استان و همسو شدن با گروهک های معاند با تخریب اموال دولتی، حمله به اماکن حساس و حتی در صورت موفقیت اجرای پروژه کشته سازی را داشتند، نیز شناسایی و دستگیر شدند.