هزاران نیروگاه در معرض تهدید | اسپادانا خبر
 
 
چهارشنبه، 21 مرداد 1405 - 14:39

هزاران نیروگاه در معرض تهدید

شماره: 31166
Aa Aa

سخنگوی سپاه پاسداران گفته درصورت وقوع مجدد تهدید علیه ایران صدها هزار مایل خطوط انتقال انرژی، هزاران نیروگاه و همۀ سامانه‌های آمریکایی و غیرآمریکایی و حتی زیرساخت‌های جهانی متصل به اینترنت در معرض تهدید قرار دارند.

آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد؛
هزاران نیروگاه در معرض تهدید

سردار محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:

آمریکا پیش‌از جنگ رمضان ۳۰ تا ۴۰ شناور جنگی در منطقه داشت اما امروز حتی یک شناور جنگی آمریکا در خلیج فارس حضور ندارد.

به گزارش اسپادانا خبر، وی افزود:

درصورت وقوع مجدد تهدید علیه ایران، صدها هزار مایل خطوط انتقال انرژی، هزاران نیروگاه و همۀ سامانه‌های آمریکایی و غیرآمریکایی و حتی زیرساخت‌های جهانی متصل به اینترنت در معرض تهدید قرار دارند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد:

دکترین آمریکا بر جنگیدن همزمان در چند جبهه استوار است و کاهش تسلیحات برای این کشور در قلب اقیانوس آرام، در مقابل روسیه و چین و همچنین در جبهه‌هایی که آمریکا آنها را تهدید تلقی می‌کند، تهدید بزرگی است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان