اسرائیل به قدرت محدود لوله‌های تاد اعتماد نکند | اسپادانا خبر
 
 
يكشنبه، 10 خرداد 1405 - 11:16

اسرائیل به قدرت محدود لوله‌های تاد اعتماد نکند

شماره: 26573
Aa Aa

به فضل الهی در مقابل این جماعت شرور ایستاده‌ایم. هرچه بخواهید شلیک کنید؛ دشمنان شما چند برابر شلیک می‌کنند. شما را شکست خواهیم داد.

حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران؛
اسرائیل به قدرت محدود لوله‌های تاد اعتماد نکند

حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در کنگره ملّی بزرگداشت 9 هزار و 800 شهید استان کرمانشاه گفت:

هرچه بخواهید شلیک کنید دشمنان شما چند برابر شما شلیک می‌کنند. شما نمی‌توانید در این داستان پیروز شوید و ما شما را شکست خواهیم داد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از تسنیم، وی ادامه داد:

یک سرزمین کوچک که 98درصد اقتصادش به دریا متکی است باید بیشتر بیندیشد. تصمیمات ناعاقلانه می‌تواند سقوط یک رژیم را با شتابی عجیب همراه کند. ما به فضل الهی در مقابل این جماعت شرور ایستاده‌ایم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:

آمریکایی‌ها هم اشتباه می‌کنند که حیثیت سیاسی خود را به جنایت اینها گره‌ زده‌اند و خود را در جهان میان ملت‌ها منفور و منزوی کرده‌اند. امروز جهان آمریکا را با بمب‌هایی می‌شناسد که بر سر کودکان غزه و لبنان فرود می‌آید. از تمام آن شکوه ابرقدرتی آمریکا همین روی زمین مانده است و اینها هم دوامی نخواهد داشت.

سلامی با بیان این که ما قلبی مطمئن داریم و از ظاهر دشمن نمی‌ترسیم اظهار داشت:

امروز رژیم صهیونیستی در حال کندن تدریجی گورستانی است که در میانه آن دفن خواهد شد. سنت الهی بر این است که هیچ حکومتی بر پایه ظلم قابلیت بقا و ادامه حیات ندارد. امروز رژیم صهیونیستی منفورترین منزوی‌ترین و نفرت‌انگیزترین نظام سیاسی عالم است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان