امروز شرایط به مراتب از دوران دفاع مقدس سختتر است

مسعود پزشکیان در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری راهیان نور زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و تبدیل آن به رفتار در میان نسل جوان را از نیازهای ضروری جامعه و از جمله مهمترین مسئولیتهای ستاد راهیان نور و دستاندرکاران مجموعه حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس عنوان کرد و افزود:
امروز که شرایط به مراتب از دوران دفاع مقدس سختتر است و دشمن با تمام امکانات و ابزارهای خود باورهای ما را مورد تهاجم قرار داده و سعی دارد با برجستهسازی برخی کمبودها و کاستیها اعتقاد مردم به نظام و انقلاب را مخدوش کند، بیش از هر زمان دیگر به تفکر و فرهنگ شهدا نیازمندیم.
به گزارش اسپادانا خبر، رئیس جمهور با بیان اینکه شهدای ما از مجاهدت خود نه تنها انگیزه مادی نداشتند بلکه با ایمان و باور محکم از مال و جان خود نیز در راه مردم و کشورشان گذشتند تصریح کرد:
اینگونه بود که دشمن به رغم برخورداری از پشتیبانیهای همهجانبه و عدم برخورداری ما از امکانات حداقلی، نتوانست حتی یک وجب از خاک ایران را تصرف کند و معتقدم اگر امروز نیز همان فرهنگ در جامعه تقویت شود در روند اداره کشور مشکلی نخواهیم داشت و هیچ یک از تهدیدات دشمنان نیز کارساز نخواهد بود.
پزشکیان با تاکید بر لزوم ترویج سیره اخلاقی و رفتاری شهدا در میان مسئولان و جامعه گفت:
شهدای ما هیچگاه با زور و اجبار به دنبال تحمیل عقاید خود به مردم نبودند بلکه با اخلاق و رفتار عملی در مسیر اصلاح جامعه گام بر میداشتند چرا که بر اساس تعالیم دینی نمیشود جامعه را با زور و تحکم اداره کرد و رفتار مردم نیز با دستور قابل تغییر نیست.
رئیس جمهور تشییع باشکوه و کمنظیر سپهبد شهید قاسم سلیمانی را ناشی از اخلاص، صداقت و عملگرایی این شهید والامقام و عشق و ایمان او به مردم عنوان کرد و افزود:
چه کسی آن جمعیت میلیونی را وادار به حضور در تشییع شهید سلیمانی کرده بود ؟ جز اینکه مردم بر اساس فطرت خود شیفته صداقت در گفتار و رفتار، جوانمردی، شجاعت و اخلاص او شده بودند و برای وداع با پیکرش آن مراسم تشییع عظیم و استثنایی را رقم زدند.
پزشکیان راه و مسیر شهدا را الگوی گرهگشایی از کار مردم و حل مشکلات کشور برای مسئولان دانست و گفت:
امروز برای همه مسئولان قدردانی از خون شهدا، در تلاش و رقابت برای رفع مشکلات کشور خدمت به مردم و ایجاد رضایتمندی در جامعه است و امیدواریم به کمک و عنایت خدای متعال در این مسیر موفق باشیم و شرمنده شهدا نشویم.