دشمن به دنبال ایجاد تردید است | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 7 فروردين 1404 - 20:55

دشمن به دنبال ایجاد تردید است

شماره: 27254
Aa Aa

امروز در دورانی قرار داریم که جنگ نرم با اندیشه و ذهن ما کار دارد و اگر پاسدار ۵۷ نیستیم باید بدانیم که دشمن بر ذهن من و شما مسلط شده است؛ باید مواظب باشیم تا گرفتار شبهات و توطئه و تردید دشمن نشویم و در برابر فتنه‌ها بایستیم.

احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی؛
دشمن به دنبال ایجاد تردید است

احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی در گردهمایی پاسداران و پیشکسوتان کمیته انقلاب اسلامی سابق با بیان اینکه ۴۶ سال پیش انقلاب بزرگ اسلامی شکل گرفت افزود: 

در کنار این انقلاب بزرگ توطئه‌های بزرگتری از سوی دشمنان و بدخواهان انقلاب نیز شکل گرفت که تمامی آنها ناکام مانده است.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایرنا، وی با بیان اینکه بیشتر انقلاب‌های جهان سرنوشت مطلوبی نداشته‌اند اظهار کرد:

انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که منجر به پیروزی مستضعفین بر مستکبرین شد.

فرمانده کل انتظامی اضافه کرد: 

نخستین صف‌بندی در برابر انقلاب با اقدام منافقین که خود را مجاهد می‌نامیدند شکل گرفت به نحوی که درگیری‌، کشتار و ترور مردم و مسئولان را به سطح خیابان و کوچه‌ها کشاندند.

رادان با اشاره به اینکه منافقین محصول دشمنی بدخواهان و معاندان با انقلاب و مردم بود افزود: 

جمهوری اسلامی محصول یک انقلاب کاملا مردمی است و منافقین به همین دلیل مردم را هدف حملات و درگیری‌های مسلحانه خود قرار دادند و در چنین شرایطی فرزندان راستین کشور، انقلاب و مکتب امام خمینی(ره)، قاطعانه و با جانفشامی در برابر توطئه منافقین ایستادند.

فرمانده کل انتظامی تاکید کرد: 

امروز در دورانی قرار داریم که جنگ نرم با اندیشه و ذهن ما کار دارد و اگر پاسدار ۵۷ نیستیم باید بدانیم که دشمن بر ذهن من و شما مسلط شده است. اولین هدف دشمن کسانی هستند که در واپسین روزهای انقلاب رو در روی دشمن جنگیدند و هدف از ایجاد شبهات بازگرداندن مردم از انقلاب است و اگر امروز هنوز پاسدار ۵۷ هستیم نشان می‌دهد که شبهات و تردید و شک در دلمان جای نداده‌ایم و هنوز فرزند امام هستیم.

فرمانده کل انتظامی تاکید کرد:

امروز باید مواظب باشیم تا گرفتار شبهات و توطئه و تردید دشمن نشویم و در برابر فتنه‌ها بایستیم.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان