خیلی اُپن هستیم و آزادی‌های گسترده‌ای به واسطه نظام و انقلاب داریم | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 25 تير 1403 - 13:01

خیلی اُپن هستیم و آزادی‌های گسترده‌ای به واسطه نظام و انقلاب داریم

شماره: 15483
Aa Aa

سید علی یزدی‌خواه می گوید ایران یک کشور اسلامی است و نمی‌توانیم اجازه دهیم افراد مثلا شراب تولید کنند یا شرب خمر را علنی انجام دهند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی؛
خیلی اُپن هستیم و آزادی‌های گسترده‌ای به واسطه نظام و انقلاب داریم

سید علی یزدی‌خواه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره سود مالی کنسرت برخی خوانندگان ایرانی در ترکیه و استقبال از آن ها گفت:

«به شرطی که منجر به حریم‌شکنی نشده و حدود شرعی زیر پا گذاشته نشود بهتر است در کشور مکان‌هایی برای برگزاری کنسرت ها در نظر گرفته شود که هم برای افرادی که قرار است به این کنسرت‌ها بروند صرفه جویی شود و هم اگر هنری وجود دارد در داخل کشور مورد توجه قرار گیرد.»

به گزارش اسپادانا خبر، وی در گفت و گو با انتخاب ادامه داد:

«اگر هنجار‌ها را بخواهند رعایت کنند ما مشکلی نداریم اما در غیر اینصورت طبیعی است که ایران یک کشور اسلامی است و نمی‌توانیم اجازه دهیم افراد مثلا شراب تولید کنند یا شرب خمر را علنی انجام دهند. این مهم جزو مقدسات دین ما است و نباید به خاطر چند دلار، یورو و لیر اجازه دهیم که هنجار‌های الهی در داخل کشور شکسته شود. ترکیه یک کشور لائیک است و ابایی ندارد از اینکه هنجار‌های اجتماعی و خطوط قرمز دین اسلام شکسته شود و این بحثش جداست اما اگر با رعایت حدود شرعی و اسلام باشد ما از برگزاری کنسرت در داخل کشور استقبال می‌کنیم. اگر در کنسرت هنجار شکنی کنند و جلسات مختلط رقص و پایکوبی و مشروب خوردن باشد قطعا ما مکلف هستیم که در کشورمان هم حرمت افراد و هم احکام خدا را پاس داریم و نگران آن مبالغ خارج شده به کشور دیگر هم نیستیم. خزانه غیب خدای متعال به هر ملتی که بخواهد از اندوخته‌های خود می‌دهد و بی نیازش می‌کند. نمی‌توانیم بگوییم چون مثلا 700 هزار دلار از کشور خارج شده ما همینجا جزیره هندورابی را آماده و های‌کلاسش کنیم تا همه منکرات را در آنجا انجام دهند.»

او گفت:

«مردم ما الان هم آزاد هستند. شما بحث حجاب و عفاف را در جامعه اگر دقت کنید سخت‌گیری صورت نمی‌گیرد و حتی قانون امر به معروف و نهی ازمنکر در کشور اجرا نمی‌شود. ما سخت‌گیری در خصوص کسانی که حجابشان را کاملا مراعات نمی‌کنند نداریم یا اگر منکری مرتکب می‌شوند و در ملا عام نباشد و در حریم منزلشان انجام دهند کسی بازخواستشان نمی‌کند مگر اینکه منظور کنار گذاشتن هنجار‌های جامعه سنتی ما باشد که در اینصورت جایز نیست و جامعه این را بر نمی‌تابد. در تاریخ چند هزار ساله ما هم روی این موضوعات تاکید شده است. به عنوان مثال در تخت جمشید شما عکس یک خانم را بر روی آن بنا به‌هیچ وجه نمی‌بینید. ساسانیان و هخامنشیان نیز بر حفظ این حریم‌ها تاکید داشتند. بالاخره ما یک جامعه سنتی با فرهنگ و تمدن غنی هستیم و هر چیزی را بر نمی‌تابیم. همین الان هم مشاهده می‌کنیم که در جامعه بعضی از خانم‌ها بدون روسری و حجاب پشت فرمان ماشین نشسته‌اند و ما حتی گفته‌ایم که جریمه بکنید اما جریمه هم نمی‌شوند. اگر منظور از آزادی این باشد که هر کسی با لباس شب و مستانه به خیابان بیاید طبیعتا جامعه این را تحمل نمی‌کند ولو اینکه چند صد هزار دلار هم از کشور خارج شود.»

یزدی‌خواه درباره فیلم منشر شده منتسب به گشت ارشاد بیان کرد:

«آن خانمی بود که شاکی خصوصی داشت و بحث بر سر حجابش نبود و مسئولین مربوط هم توضیح دادند که پلیس می‌خواسته ایشان را بازداشت کنند ولی آن خانوم مقاومت می‌کرده است. یک مجرم را که با سلام و صلوات دستگیر نمی‌کنند چرا که قطعا فرار می‌کند و به مامور ناجا نیرنگ می‌زند. ما مخالف خشونت‌های پلیس هستیم اما شما جلیقه زرد‌ها، برخورد پلیس در آمریکا، لندن و دیگر کشور‌های غربی را اگر نگاه کنید کم‌ترین بی‌نظمی را تحمل نمی‌کنند اما ما خیلی اَپن هستیم و خیلی آزادی‌های گسترده‌ای به واسطه نظام و انقلاب داریم.»

»

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان