دشمن درصدد القاء تحقیر است | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 14 ارديبهشت 1403 - 20:17

دشمن درصدد القاء تحقیر است

شماره: 23653
Aa Aa

هنوز همه مصادیق آزادی‌های مشروع شناسایی و تعریف نشده‌اند| قصد ما اصلاح رویه‌ها و انسداد بستر‌های فسادزا است و در بحث تخلفات و جرایم بانکی ابتدا به سراغ بانک‌ها رفته‌ ایم.

محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران؛
دشمن درصدد القاء تحقیر است

محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با دانشجویان و اساتید دانشگاهی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد:

زیربنای استقلال و اقتدار نظام پیشرفت در مباحث علمی است لذا شما دانشجویان از جوانی و نشاط خود برای ارتقاء بنیه علمی بهره بگیرید و تلاش کنید در آینده، نواقص و اشکالات کنونی را رفع کنید. 

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از میزان، او بیان داشت:

دشمن درصدد القاء تحقیر و کوچک‌شماری در بین جوانان ماست لذا ما نباید در این چرخه و فرآیند وارد شویم و از توانمندی‌ها و جنبه‌های مثبتی که داریم غافل شویم. 

وی از همه دانشجویان و اساتید درخواست کرد نقطه‌نظرات خود را درخصوص به‌روزرسانی و ارتقاء سند تحول قضایی ارائه دهند.

او اظهار داشت:

یکی از وظایف قوه قضاییه اصلاح و بازاجتماعی کردن محکومان و مجرمان است. ما اعتقاد داریم که باید راه بازگشت و توبه را برای جوانان یا اشخاصی که در اثر وسوسه‌های شیطان‌صفتان مرتکب جرایم شده‌اند باز گذاشت؛ اگر فردی مرتکب جرمی شد باید مجازات شود، اما نباید از حیّز انتفاع ساقط شود حتی معتقدیم چنانچه مجرمی به حکم قانون با مجازات اعدام مواجه شد نباید به‌گونه‌ای باشد که زندگی اجتماعی بستگان و اعضای خانواده او تحت‌الشعاع قرار گیرد. این‌ها مباحثی است که در دوره جدید ما بر روی آن‌ها تمرکز کرده‌ایم و از شما دانشجویان و اساتید نیز می‌خواهیم تا در این حوزه‌ها با اقدامات پژوهشی ما را یاری رسانید. 

محسنی اژه‌ای با اشاره به مقوله آزادی‌های مشروع نیز بیان داشت:

مبتنی بر وظیفه قانونی و امتثال امر ولی فقیه یکی از اولویت‌های کاری خود را توسعه و بسط آزادی‌های مشروع تعریف کرده‌ام اما مع‌الأسف هنوز همه مصادیق آزادی‌های مشروع شناسایی و تعریف نشده‌اند لذا در این حوزه نیازمند اقدامات متقنِ پژوهشی و تحقیقاتی هستیم و این عرصه‌ای است که شما دانشجویان و اساتید می‌توانید به بارزترین شکل ممکن یاری‌گر ما باشید. در موارد و مقولاتی نیز تشخیص حکم به عرف محول شده است. سؤالی که مطرح می‌شود آن است که در این قبیل موارد کدام عرف باید ملاک نظر و عمل قرار گیرد؛ از شما دانشجویان و اساتید درخواست دارم که در این حوزه نیز با تدبّر و تعمق به ما کمک کنید. در موارد و موضوعاتی نیازمند آن هستیم که میان دو یا چند امر مهم، اجتماع ایجاد کنیم و از این طریق به تمشیت امور مبادرت ورزیم فی‌المثل در بحث رونق و جهش تولید به گونه‌ای تدبیر کنیم که هم منافع بخش خصوصی محقق شود و هم عدالت اجتماعی به منصه ظهور درآید. بدون تردید همه به این مهم قائل هستیم که دولت نمی‌تواند به تنهایی متکفل امر رونق اقتصاد و جهش تولید شود و در این عرصه باید از ظرفیت بخش خصوصی بهره بگیریم. 

او گفت:

اگر از تبعیض یا عدم عدالت اجتماعی رنج می‌بریم و می‌خواهیم حقوق عامه به‌صورت تمام و کمال احیاء شود چاره کار اتخاذ رویکرد مدبرانه و پرهیز از یکسویه‌نگری و نگاه تک‌بعدی به مقولات و موضوعاتی است که در پرتوی آن‌ها عدالت و توسعه توأمان محقق می‌گردند. باید بتوانیم میان دوگانه‌ها جمع ایجاد کنیم تا میان بخش‌ها و امور هم‌افزایی ایجاد شود. 

او با اشاره به موضوع بانک‌ها گفت:

همانطور که سال گذشته وعده دادیم امسال با کمک دولت در بحث تخلفات و جرایم بانکی ابتدا به سراغ بانک‌ها رفته‌ایم، در عین اینکه به موضوع مشتریان آن‌ها هم رسیدگی می‌کنیم البته باید توجه داشت که در این قضیه، قصد ما اصلاح رویه‌ها و امور و انسداد بستر‌های فسادزا است و صرفاً نمی‌خواهیم کسی را محکوم کنیم و به زندان بیفکنیم.

 

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان