بیش از ۱۲۰۰ اخلالگر نظام اقتصادی دستگیر شدند | اسپادانا خبر
 
 
دوشنبه، 17 ارديبهشت 1403 - 3:11

بیش از ۱۲۰۰ اخلالگر نظام اقتصادی دستگیر شدند

شماره: 24874
Aa Aa

۲۵ سلبریتی وجوه دریافتی از کورش کمپانی را بازگرداندند| ۹۷ فقره پرونده به ارزش ۵ همت در حوزه پولشویی تشکیل و ۱۲۵ تارنمای متخلف مسدود شد.

دستگری پنج نفر از عناصر اصلی کوروش کمپانی؛
بیش از ۱۲۰۰ اخلالگر نظام اقتصادی دستگیر شدند

حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یک نشست خبری گفت:

پلیس امنیت اقتصادی به عنوان یکی از پلیس‌های اثرگذار در سال ۱۴۰۲ با برنامه‌ریزی کامل تلاش کرد تا با دانه درشت‌های متخلف در حوزه اقتصادی برخورد کند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، او اظهار کرد:

پلیس امنیت اقتصادی با تشکیل قرارگاه انتظامی "امین" به استقبال نوروز رفته است و در تعطیلات این پلیس مانند دیگر پلیس‌های تخصصی فعال است و تعطیلی ندارد.

وی با بیان اینکه یکی از معاونت‌های پلیس امنیت اقتصادی فراجا معاونت مبارزه با جرائم اقتصادی است گفت:

این معاونت در سال گذشته ورود جدی به حوزه فرار مالیاتی داشت و در همین راستا نیز ۳۹۱ نفر به دلیل فرار مالیاتی دستگیر و بالغ بر چهار هزارمیلیارد تومان فرار مالیاتی به خزانه کشور برگردانده شد. این آمار از نظر دستگیری ۳۰ درصد و از نظر پرونده‌ها ۱۳ درصد و در مقایسه با ارزش ریالی ۹۶ درصد افزایش را در مقایسه با سال قبل نشان می‌دهد. ۹۲۲ فقره پرونده نیز در حوزه احتکار تشکیل شده که شش هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد. دراین خصوص ۹۵۹ نفر دستگیر شدند یعنی نسبت به سال گذشته ۱۳۷ درصد افزایش داشته است. ما در ایام نوروز و ماه رمضان هم بر این موضوع تمرکز ویژه خواهیم داشت. در حوزه اخلال در نظام اقتصادی مانند بازار طلا و ارز نیز ۲۶ همت کشفیات داشته‌ایم که در همین راستا هزار و ۲۳۸ متهم دستگیر شدند که تشکیل پرونده‌ها ۲۲ درصد افزایش داشته است.

رحیمی با اشاره به مساله زمین خواری گفت:

هزار و ۵۷۱ فقره پرونده در این زمینه تشکیل که ۳ هزار و ۵۴۸ هکتار زمین به ارزش ۲۶ همت کشف و هزار و ۲۴۶ زمین خوار دستگیر شدند که ۱۰ درصد افزایش در تعداد تشکیل پرونده‌ها داشته‌ایم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به فعالیت‌های پلیس در زمینه جرم پولشویی گفت:

تعداد ۹۷ فقره پرونده به ارزش ۵ همت پرونده در حوزه پولشویی تشکیل شده است که در این زمینه ۲۹۱ نفر دستگیر شده اند.

رحیمی به موضوع هوشمندسازی پلیس پرداخت و گفت: ۸ سامانه مهم و اثرگذار را به پلیس امنیت اقتصادی اضافه کردیم.

وی از راه‌اندازی معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال در این پلیس خبر داد و گفت:

۲۰ صفحه که در حوزه قاچاق لوازم خانگی فعال بودند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه اقتصاد دیجیتال نیز گفت:

تعداد ۲۹۹ تارنمای متخلف شناسایی و ۱۲۵ صفحه مسدود و برای پنج صفحه تشکیل پرونده قضایی داده شده است.

وی افزود:

خودروهای شوتی یک معضل جدی است که به صورت گروهی و بی رحمانه در محورهای مواصلاتی حرکت می‌کنند و به دلیل رفتارهای غلط ترافیکی آنها در ۵۶۴ نفر جان خود را از دست دادند که همکاران پلیس، مردم عادی و برخی از همین دارندگان خودروهای شوتی جزو آن هستند.

رحیمی با اشاره به عملکرد پلیس گمرک ادامه داد:

بیش از ۱۶۰ هزار اسناد گمرکی را پلیس در ۱۱ ماهه سال گذشته بررسی کرده است و بیش از هزار پرونده ظن به قاچاق را کنترل کرده و ارزش کالاهای کشف شده با رشد ۹۹۸ درصدی روبه رو بوده است و ۱۰۰ متهم مهم و دانه درشت دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد:

در حوزه تشکیل پرونده سکه افزایش ۲۲۳ درصدی و لوازم خانگی ۱۵۷ درصد، دخانی ۹۰ درصد، البسه قاچاق ۹۰ درصدی و کالاهای ممنوعه ۷۰  درصدی  را شاهد بودیم.

رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا پلیس به موضوع موبایل موسوی که اسپانسر باشگاه استقلال بود نیز ورود کرده یا خیر گفت:

موضوع چند شرکت مطرح بوده و در این مورد مدیر آن احضار شده و تعهدات لازم از این فرد اخذ شده است.

وی همچنین گفت که در سال آینده برخورد با قاچاق سوخت جزو اولویت‌های قطعی پلیس امنیت اقتصادی خواهد بود.

حسین رحیمی گفت:

در پرونده کوروش کمپانی پنج نفر از عناصر اصلی شرکت دستگیر شدند و البته این پرونده همچنان باز است و رسیدگی به آن ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا درباره تعداد شکات پرونده کوروش کمپانی نیز گفت: ما از مردم خواستیم بیایند و شکایت خود را ثبت کنند که تاکنون بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در تهران و شهرستان‌ها شکایت خود را ثبت کردند و البته اگر بازهم افرادی شکایت دارند در تهران می‌توانند به پلیس امنیت اقتصادی فراجا و در شهرستان‌ها نیز به پلیس امنیت اقتصادی استان مراجعه کنند.

رحیمی درپاسخ به پرسشی درباره میزان درآمد سلبریتی‌ها از تبلیغات کورورش کمپانی گفت:

به جز یکی دو نفر که در تهران یا کشور حضور نداشتند در مجموع تا امروز ۲۵ سلبریتی به پلیس امنیت اقتصادی فراجا احضار شده و وجه دریافتی بابت تبلیغ این شرکت را به حساب  قوه‌قضائیه واریز کرده‌اند که جمع آن بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان بود. البته این چهرها نیز ادعا کردند که برای یک شرکت دارای مجوز قانونی تبلیغ کرده‌ بودند که ادعای درستی است.

وی درباره اینکه میزان بدهی و رقم کلاهبرداری شده از سوی مدیر فراری کوروش کمپانی نیز گفت:

میزان رقم کلاهبرداری شده تا کنون بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان است. البته این رقم قطعی و نهایی نیست. 

رحیمی همچنین درباره دلایل جلوگیری از ممنوع‌الخروجی مدیر کوروش کمپانی گفت:

ما از حدود سه ماه قبل اقداماتی را در این خصوص آغاز کردیم اما چون جرم مرتکب نشده بودند و شکایتی نیز نبود امکان ممنوع الخروجی هم فراهم نشد.

 

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان