تنها ۷۷ کودک مبتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های ایران فوت کرده اند | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 29 ارديبهشت 1403 - 18:38

تنها ۷۷ کودک مبتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های ایران فوت کرده اند

شماره: 14108
Aa Aa

همچنین از زمان شروع شیوع ویروس کرونا در ایران تا کنون ۱۰ هزار نفر از رانندگان تاکسی به این ویروس مبتلا شده‌اند و بیش از ۷۰۰ راننده تاکسی فوت کرده ند.

بخش‌اطفال‌ بیمارستان ها پر شد؛
تنها ۷۷ کودک مبتلا به کرونا در یکی از بیمارستان های ایران فوت کرده اند

عبدالله کریمی، رییس بخش عفونی بیمارستان کودکان مفید گفت:

یکی از ویژگی‌های کرونای دلتا نسبت به ویروس اصلی و همچنین ویروس آلفا بیشتر بودن سرعت انتقال آن است و قدرت سرایتش ۶۰ درصد نسبت به ویروس آلفا بالاتر است. در واریانت انگلیسی کرونا یا ویروس آلفا یک نفر می‌توانست بین دو تا چهار نفر را مبتلا کند اما در ویروس دلتا یک نفر مبتلا می‌تواند هشت نفر دیگر را هم مبتلا کند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، او گفت:

کودکان بیشتر ممکن است به ویروس کرونای دلتا مبتلا شوند و به تبع آن در زنجیره انتقال هم قرار گرفته و به راحتی می‌توانند بیماری را به دیگران هم منتقل کنند. 

وی درباره علائم کرونای دلتا در کودکان اظهار کرد:

علائمی مانند حالت سرماخوردگی، گلودرد، اسهال، استفراغ، بدن درد و سردرد ممکن است در کودکان مبتلا به کرونای دلتا دیده شود البته سرفه کمتر دیده شده است. با این حال اگر علائم شدت پیدا کند می‌تواند ارگان‌های دیگر را هم درگیر کند و حتی مسائل ریوی ایجاد کند و عوارض التهابی را بروز دهد.

کریمی با بیان اینکه کرونا می‌تواند در کودکان هم منجر به بیماری شدید و حتی مرگ و میر شود گفت:

در یک سال و نیم گذشته یعنی از زمان آغاز پاندمی کرونا تاکنون ۷۷ مورد مرگ در کودکان ناشی از کرونا در بیمارستان مفید داشتیم که البته ۹۲ درصد آنها یک بیماری زمینه‌ای داشتند اما ۸ درصدشان بیماری زمینه‌ای نداشته‌اند البته باید توجه کرد که میزان مرگ و میر کرونا در کودکان کم است اما مساله مهم این است که کودکان در زنجیره انتقال قرار می‌گیرند. در حال حاضر اگر وضعیت را نسبت به مشابه سال ۱۳۹۹ در نظر بگیرید اکنون بیمارستان‌های اطفال ما تعداد موارد بستری بیشتر شده است بنابراین در حال حاضر بخش‌های اطفال‌مان پر است و کمبود بخش هم داریم در حالی که سال قبل چنین موضوعی را درباره بیمارستان‌های کودکان اصلاً مطرح نمی‌کردیم.

کریمی تاکید کرد:

از مسئولان می‌خواهیم که هر چه زودتر واکسن آورده و واکسیناسیون را سرعت ببخشند. مسئولان کشوری از وزارت بهداشت، دولت، مجلس و … باید برای مردم ارزش قائل شوند و واکسیناسیون را سرعت بخشند در غیر این صورت این پاندمی تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت.

 مرتضی ضامنی، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری ایران هم گفت:

از شروع شیوع ویروس کرونا تا کنون ۱۰ هزار نفر از رانندگان تاکسی به این ویروس مبتلا شده‌اند و بیش از ۷۰۰ راننده تاکسی فوت کردند. براساس اعلام وزارت بهداشت، سهم حمل و نقل عمومی در انتقال و توسعه چرخه کرونا ویروس بیش از ۲۶ درصد است. از این رو ستاد ملی مبارزه با کرونا رانندگی حمل و نقل عمومی را از مشاغل در معرض خطر ابتلا به این ویروس شناسایی کرده و ضمن اعمال محدودیت‌هایی در این حوزه از جمله کاهش تعداد مسافر و جداسازی کابین راننده الزاماتی همچون استفاده مستمر از لوازم ایمنی و ضدعفونی مکرر ناوگان را هم تصویب و ابلاغ کرده است. علیرغم رعایت تمام پروتکل های بهداشتی در این بخش به علت تماس مستمر رانندگان با مسافران شاهد افزایش ابتلای فعالان این عرصه به کرونا و متاسفانه فوت رو به رشد شماری از رانندگان مبتلا هستیم.

وی تاکید کرد:

بر اساس اعلام وزارت بهداشت در اولویت سوم دریافت واکسن کرونا قرار گرفته‌اند ولی با توجه به روند صعودی ابتلای رانندگان در موج پنجم کرونا و همچنین موافقت ریاست جمهور با آغاز واکسیناسیون رانندگان این حوزه درخواست ما از وزارت بهداشت و ستاد مقابله با بیماری کرونا، تسریع در اجرای طرح واکسیناسیون رانندگان از اوایل مرداد است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان