مردم برای سعادت آخرت باید به فضایل اسلامی متخلق شوند | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 14 ارديبهشت 1403 - 14:40

مردم برای سعادت آخرت باید به فضایل اسلامی متخلق شوند

شماره: 20509
Aa Aa

دشمن فکر کرد مردم علیه نظام به پا می‌خیزند اما با دیانت مردم و هدایت‌های رهبری خنثی شد| اگر در حکم قاضی احساس عدالت نباشد هیچ فایده‌ای ندارد.

اژه ای می گوید باید بازنگری و نسبت به اصلاح اقدام کنیم؛
مردم برای سعادت آخرت باید به فضایل اسلامی متخلق شوند

محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در جمع کارکنان و قضات استان زنجان اظهار داشت:

از جمله وظایف حکومت برای مردم فراهم ساختن بستر برای رشد و آگاهی مردم از همه جهت است و باید بستری فراهم شود که بتوانند به فضایل اسلامی و انسانی متخلق شوند تا زمینه سعادت آنها در آخرت فراهم شود.

به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:

از دیگر وظایف حکومت تامین امنیت و معاش و اشتغال مردم است که بتوانند با معاش مناسب شرایط ارتقا و عزت را به دست آورند. از دیگر وظایف حکومت، برقراری عدالت و حفظ عزت و کرامت مردم است بنابراین همه ما به عنوان کارگزاران نظام باید برای مردم تلاش کنیم و همه مسولان باید به این نکات توجه کنند.

اژه‌ای گفت:

امروز در اثر ظلمهایی که جریان سلطه نه در ایران بلکه در بسیاری از کشورها دارد مردم تحت فشارهای مختلف امنیتی، اقتصادی، سیاسی و روانی هستند و اختصاص به کشور ما هم ندارد بلکه اکثر کشورها درگیر این موضوع هستند چه بسا کشورهایی که نظام سلطه همه سرمایه آنها را از بین برده و انواع ظلم ها را به آنها می‌کند هر چند وضعیت کشور ما خیلی بهتر است اما ما نیز در طول تاریخ قربانی نطام سلطه بوده‌ایم. با توجه به وضع تورم مقدار حقوقی که به کارمندان اضافه می‌شود بر اثر تورم، قدرت خرید باز هم عقب‌تر از میزانی است که اضافه شده است و کل کارکنان کشور و البته بسیاری از جامعه با آن درگیر هستند. دشمن با یک جنک ترکیبی و با اقدامات ظالمانه تحریم و اقدامات ایضایی یک برداشت غلط از ایران کرد و تصور کرد با کارهای ایضایی و با جنگ روانی و تحریم می‌تواند در کشور یک شرایط کاملا ضد امنیتی را ایجاد کند. دشمن چون دیدگاه مردم را شناسایی کرده بود فکر کرد مردم علیه نظام و ارزش‌ها به پا می‌خیزند که خوشبختانه با دیانت مردم و هدایت‌های رهبر انقلاب بخش اعظم توطئه دشمن خنثی شد چون برنامه‌ریزی آنها خیلی بیشتر از آنچه اتفاق افتاده بوده است. برخی از اشتباهات فاحش دشمن در ابتدای اغتشاشات آتش زدن قرآن و پرچم و توهین به مقدسات بود کاری که هیچ آدم عاقلی آن را نمی‌کند و با آن محاسبات غلط کاری کرد که مردم فهمیدند این کار دشمن است. مردم در تقابل دشمن گفتند ما مشکل داریم ولی شما به فکر ما نیستید و خیرخواه ما نیستید اما باز هم دشمن فعال است و در مجامع بین المللی علیه کشور ما در حال فعالیت است پس ما باید همچنان فعال باشیم. ممکن است بیش از ۹۰ درصد مشکلات ما به دشمن مربوط باشد اما ما هم باید یک بازنگری کنیم و نسبت به اصلاح اقدام کنیم و نباید ضعف خودمان را فراموش کنیم که اگر این ضعف‌ها روی هم انباشته شود لاعلاج خواهد شد.

وی افزود:

در مسئله معیشت دولت و مجلس نهایت تلاش خود را می‌کنند و علاوه بر عقب ماندگی که داریم دشمن به شدت در حال تلاش است پس به کمک مردم و قوه قضائیه نیاز دارند تا کمک کنیم که کارهای نشدنی شدنی شود‌.

اژه‌ای اضافه کرد:

یکی از مسائل مهم برای جامعه امروز و برای کارکنان قوه و همه و همه مسکن است و یکی از فاکتورهای مهم سبد هزینه مسکن است و علاوه بر این کسی که مسکن ندارد همیشه نگران است. وقتی کسی مسکن دارد یک طمانینه و آرامش دارد پس موضوع مسکن از اولویت‌های قوه قضاییه برای کارکنان است. مسئله دیگر هم حقوق و معیشت کارکنان است که در این باره هم تلاش‌هایی شده است البته درصدی حقوق افزایش می‌یابد ولی پاسخگوی تورم نیست.

اژه‌ای اضافه کرد:

اگر کسی خلاف کند ضربه آن به کل مجموعه وارد خواهد شد پس باید صیانت از قوه مورد توجه قرار گیرد و باید در نحوه برخورد با مردم هم دقت کنیم. ممکن است صد تا حرف بزنیم ولی کار و عمل ما آن را به هم بریزد و بالعکس نیز ممکن است اتفاق بیافتد.

او با تاکید بر تکریم ارباب رجوع و برخورد مناسب با مردم گفت:

اگر در حکمی که می‌دهیم احساس عدالت نباشد حکم قاضی هیچ فایده‌ای ندارد.

وی ادامه داد:

امروز نهایت تلاش دشمن این‌ است که به نهادهای مقدس‌تر بیشتر ضربه بزند. چرا به قوه قضائیه اینقدر حمله می‌شود؟ چرا شایعه می‌کنند؟ چرا تهمت می‌زنند؟ چرا به سپاه و بسیج و نهادهایی که موثرتر هستند بیشتر حمله می‌کنند؟ چون اینها در رسیدن به اهداف آنها مضر هستند و باید در مقابل این موضوع دستاوردها را تبیین کنیم. دشمن تصور می‌کرد می‌تواند شرایط ضدامنیتی در کشور ایجاد کند و هر نهادی که موثرتر است بیشتر مورد هجمه قرار میگیرد. باید به رفع نواقص مدیریتی اهتمام داشته باشیم و بدانیم که اگر ضعف‌ها روی هم انباشته شود و یک جایی سر باز کند ممکن است علاج آن سخت شود.

منبع| انتخاب

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان