فقر و نداری زیبنده خراسان رضوی نیست | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 22 تير 1403 - 1:52

فقر و نداری زیبنده خراسان رضوی نیست

شماره: 17276
Aa Aa

به هیچ عنوان زندگی مردم و اقتصاد را به برجام و مذاکره گره نزده‌ایم. چه مذاکرات به جایی برسد چه نرسد ما برنامه‌های خودمان را داریم.

رئیس‌جمهور ایران در سفر به خراسان رضوی؛
فقر و نداری زیبنده خراسان رضوی نیست

سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران در بدو ورود به خراسان رضوی اظهارداشت:

خراسان رضوی خطه تاریخی، تمدنی و فرهنگی برای ملت مسلمان ایران است.

به گزارش اسپادانا خبر، او ادامه داد:

پایتخت معنوی و مذهبی ایران اسلامی از استان‌هایی است که در آن فقها، فیلسوفان، شاعران و رزمندگان زیادی پرورش یافته اند و پایگاه علم و دانش جهان تشیع است و این برای ما مایه مباهات است. خراسان رضوی ظرفیت‌های بسیاری دارد که مهمترین آن نیروی انسانی تحصیلکرده و کارآمد است، ظرفیت‌های این استان به برکت مضجع شریف رضوی و مردم فهیم و بصیری است که 18 هزار شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند لذا فقر و نداری زیبنده استان خراسان رضوی نیست.

رئیس جمهور ایران ادامه داد:

قبل از سفر استانی به خراسان رضوی بررسی‌های لازم صورت گرفته و برنامه ای برای سفر پیش بینی شده که امیدواریم مسائل و مشکلات منطقه بررسی شده و در جلسات مختلف با مدیران عالی و نمایندگان استان تصمیمات مناسبی برای رفع مشکلات به نفع مردم گرفته شود. راسان رضوی به واسطه وجود بارگاه منور رضوی ظرفیت‌های بسیاری دارد و به دلیل داشتن مراکز تولیدی دانش‌بنیان می‌تواند بین اشتغال و تولید دانش‌بنیان پیوند برقرار کند.

  •  

سید ابراهیم رئیسی با خانواده های شهدای خراسان رضوی در مشهد دیدار کرد.

 

14

او اظهار کرد:

شهدای مدافع حرم در مقابل جریان بی رحمی که عامل دست آمریکا و رژیم صهیونیستی بود و قصد داشت منطقه را به هم بریزد ایستادند.

او گفت:

مهمترین وظیفه مسئولین پاسداری از راه شهدا و حفظ آثار و دستاوردهای آنها و خدمت به خانواده ایشان است چرا که خون شهدا از جامعه جهل زدایی می کند.

 

 

  •  

سید ابراهیم رئیسی در دیدار با جمعی از علما و روحانیون استان خراسان رضوی نیز گفت:

امروز اعتماد مردم و رهبر معظم انقلاب به دولت پشتوانه بزرگی برای ما است و این اعتماد، سرمایه اجتماعی و مشارکت و نشاط اجتماعی و امیدواری در جامعه را افزایش می‌دهد.

 

24

او افزود:

تمام تلاش بخش‌های مختلف کشور باید مقابله با یاس‌آفرینی دشمن و ایجاد و تزریق امید در جامعه باشد. امیدآفرینی البته با سخن و بخشنامه ممکن نیست بلکه باید در میدان عمل محقق ‌شود. گام‌های خوبی در چهل سال اول انقلاب انجام شده است اما کاستی‌هایی نیز وجود دارد که باید جبران شود. بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نسخه جامعی از واقعیات کنونی و چشم‌اندازی از آینده کشور است و باید مبنای سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های تحول‌گرا برای کشور قرار بگیرد. سند تحول دولت نیز مستند به بیانیه گام دوم انقلاب است. دشمنی‌ها و مانع‌تراشی‌ها بر سر راه ما وجود دارد و جریان نفوذ تلاش می کند اما هیچکدام از اینها حرکت ملت ایران را متوقف نخواهد کرد. ما چشم به بیگانه نداریم، ارتباط با همه را می‌پسندیم اما هرگز منتظر نمی‌شویم دیگران بیاییند و گره‌ای از گره‌های ما را بگشایند. تجربه نشان داده و از پیشینیان نیز عبرت گرفتیم که به هیچ‌عنوان به بیگانه اعتماد نکنیم. آنها گرهی از هیچکس نگشودند و از ما هم نخواهند گشود. اعتماد ما به داشته‌ها و ظرفیت‌های کشور است.

رئیسی گفت:

تمایلی ندارم که در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم اما مردم می‌دانند چه وضعیت سختی داشتیم.

او با اشاره به کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی در سال گذشته گفت:

به تعبیر رهبر معظم انقلاب کسری بودجه ام‌المصائب است و ما توانستیم بدون مبتلا شدن به چاپ پول، استقراض از بانک مرکزی و بالابردن پایه پولی کشور این شرایط را بگذرانیم. کشور در وضعیتی بود که برخی آقایان در جلسات می‌گفتند اگر کسی بتواند ۲۰۰ هزار بشکه نفت بفروشد او را وزیر نفت می‌کنیم اما امروز شرایط فروش نفت به قبل از تحریم‌ها رسیده و پول فروش نفت نیز به کشور باز می‌گردد.
او ادامه داد:

مذاکرات با قوت و عزت دنبال می‌شود و ما از میز مذاکره کنار نکشیده‌ایم و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران با عزت امروز بیان می‌شود اما به هیچ عنوان زندگی مردم و اقتصاد را به برجام و مذاکره گره نزده‌ایم، چه مذاکرات به جایی برسد چه نرسد ما برنامه‌های خودمان را در اداره اقتصاد ملی داریم و با قدرت آن را ادامه خواهیم داد. در زمان تحویل بودجه به مجلس هم گفتیم این بودجه فارغ از مذاکرات است، زیرا قرار است ما روی پای خودمان بایستیم و به داشته‌های خودمان اعتماد کنیم.

رئیس‌جمهور ایران گفت:

دولت شورای عالی انقلاب فرهنگی را عالی‌ترین مرجع فرهنگی در کشور می‌داند و در حوزه فرهنگی قائل به حرکت در چارچوب‌های ترسیمی این شوراست. شرایط جوری شده بود که تنها نامی از این شورا باقی مانده بود اما سند تحول شورا را آماده و خدمت مقام معظم رهبری ارائه کردم و ایشان هم اعلام نظر کردند. حوزه علمیه می‌تواند در جهت تحول دولت نقش‌آفرین باشد و دولت هم از نظرات حوزه استفاده می‌کند. اینکه به برخی مطالب رسانه‌ها نمی‌پردازم برای این است که بسیاری از دولت‌ها و مجالس، گرفتار حاشیه‌ها شدند. امروز یکی از ترفندهای دشمن این است که ما را گرفتار حاشیه کند. اگر گرفتار حاشیه شویم از متن که اساس آن رفع گرفتاری مردم است باز می‌مانیم.

  •  

سید ابراهیم رئیسی در نشست با خبرنگاران در مشهد نیز درباره نحوه کنترل و نظارت بر قیمت کالاهای تولید داخل گفت:

اگر ما جلوی واردات بی رویه را گرفتیم و به تولید فناورانه داخل میدان دادیم باید قیمت گذاری را کنترل کنیم تا به مردم اجحاف نشود. 

 

254

او ادامه داد:

اگر بازار رها شود تا تولید کننده به هر میزانی که بخواهند کالای خود را به هر قیمت بفروشد قابل قبول نیست، دولت نباید اجازه دهد به مردم اجحاف شود البته اگر تولید به میزان کافی باشد تا بتواند مصرف را به شکل کامل پوشش دهد عرضه و تقاضا می تواند قیمت را تنظیم کند اما در جو اقتصادی که ما داریم و دشمن نیز در حال دشمنی و جنگ اقتصادی است و در شرایطی که سودجویان و سوداگران به دنبال اختلال در بازار هستند وظیفه متولیان، نظارت کامل بر بازار است تا مردم بدون اجحاف به کالای مورد نیاز خود دست پیدا کنند.

او در پاسخ به سوالی در خصوص وقایع رخ داده در ورزشگاه امام رضا(ع) در مشهد گفت:

تعارضی در اجرای سیاست ها در کشور وجود ندارد اما برخی در اجرای تصمیمات تعارض هایی دارند. همه موظف هستند قوانین و تصمیمات کشور را اجرا کنند اما گاهی مدیران وظیفه ای که به عهده دارند را درست انجام نمی‌دهند این مسئله در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و دیگر بخش ها نیز دیده شده است. باید تاکید شود دستگاه‌ها سلیقه‌ای عمل نکنند و قانون را مدنظر داشته باشند و سیاست های نظام را دنبال کنند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان