همه به نفع کاندیدای اصلح کنار بروند | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 31 خرداد 1403 - 15:40

همه به نفع کاندیدای اصلح کنار بروند

شماره: 25683
Aa Aa

دست انقلاب پر است| شعار من با دوستان مروت و با دشمنان مداراست| رییس‌جمهور باید ساختار فکری جمهوری اسلامی را بپذیرد و مکتبی باشد| باید در باشگاه حکمرانی اینترنت جهان وارد شویم| فساد در زنان کمتر است| وزیر و مدیری را تغییر نمی دهم.

قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری؛
همه به نفع کاندیدای اصلح کنار بروند

ابتدا تلاش کردیم تا آقای مخبر به عنوان نامزد در انتخابات حضور پیدا کنند اما نیامدند بنابراین نگران شدم تا نماینده‌ای از دولت در انتخابات نماند و خواستم تا نماینده گفتمان ایشان باشم.

به گزارش اسپادانا خبر، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در یک نشست خبری در خبرگزاری فارس اظهار کرد:

انتخابات ۱۴۰۳ به شکل ناگهانی و با شهادت آیت الله رئیسی رخ داد. فضای این انتخابات به دلیل رخداد سریع، فرصت گفت‌وگو و پاسخگویی به شبهات را کمتر کرده است. در نبود احزاب برای معرفی افراد شایسته و اصلح امواج سیاسی و دو قطبی‌ سازی‌ها منجر به انتخاب افراد می‌شود. شهید رئیسی یک شخص نبود بلکه یک شخصیت و یک رئیس جمهور تراز بود. رییس‌جمهور باید ساختار فکری جمهوری اسلامی را بپذیرد و مکتبی باشد. همچنین رییس‌جمهور منتخب باید دکترین و برنامه روشن در تمامی موضوعات مهم کشور داشته باشد. تجربه رییس جمهور نیز حائز اهمیت خواهد بود. بنده ۲۰ سال سابقه مدیریت در کشور داشته‌ام. سلامت اقتصادی و خانواده رییس‌جمهور منتخب نیز بسیار مهم است.

وی با بیان این‌که «دست انقلاب پر است و چهره‌های حائز اهمیت در انتخابات کم نیست» افزود: 

تلاش برای انتخاب فرد اصلح باید در اولیت مردم و رسانه‌ها باشد. 

او افزود:

شهید رئیسی بعد از شهید رجایی توانست یک تغییر مسیری در نظام حکمرانی کشور ایجاد کند. لازم است تا آرمان‌ها و برنامه‌های ایشان ادامه پیدا کند. 

قاضی‌زاده هاشمی گفت:

شعار من با دوستان مروت و با دشمنان مداراست و سعی دارم بدون وارد شدن به تنش و با مذاکره رهبرد ایرانی - اسلامی را پیش ببریم.

وی گفت:

ان‌شالله همه عزیزان به نفع کاندیدای  اصلح کنار خواهند رفت.

او اظهار داشت:

اینترنت یک کالای اساسی است و خیلی از مشاغلی که با زیست مادرانه همراه است نیاز به اینترنت دارد. لازم است تا در باشگاه حکمرانی اینترنت جهان وارد شویم. زیر ساخت ‌های این موضوع در دولت سیزدهم فراهم شده است و درآمدزایی بالایی نیز دارد.

وی گفت:

ایران، ترکیه، عراق و سوریه می‌توانند خودروی مشترک تولید کنند. دلیلی ندارد خودرو را فقط ایران تولید کند؛ در برخی کشورها مشترک تولید می‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی گفت:

در دولت آینده من بنا به تغییر وزیر و مدیری نخواهد بود چراکه عدم ثبات مشکل بزرگ کشور است. مگر اینکه شخصی خودش نخواهد در دولت حضور داشته باشد یا جامعه مدنی آن دستگاه ، فرد مورد نظر را نپذیرد. آقایان محرابیان و اوجی یکی از مدیران موفق دولت سیزدهم هستند چرا که ارتباط خوبی با جوانان و اعضای صنایع مختص به خود دارند.

وی با بیان این‌که «۶۳ درصد آرای ریاست جمهوری زنان هستند و زنان نقش تاثیرگذاری در راه دهی همسران و مردان خانواده خود دارند» ادامه داد:

اکثر نهضت های بزرگ ایران با حضور زنان انجام شده است.  ملاک انتخاب وزرای دولت صلاحیت‌هاست. نگاه جنسیتی به پست‌های مدیریتی نداریم و اولویتمان استفاده از جوانان است. زنان قابل اعتمادتر هستند و فساد در آنان کمتر است.

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان